Erman Toroğlu: "Galatasaray'da sakatlandığına inanmıyorum, orası çocuk yuvası değil"

Galatasaray, şampiyonluk yarışında emin adımlarla ilerken Başakşehir'i de üstün bir futbolal 2-0 mağlup etti.

Erman Toroğlu: "Galatasaray'da sakatlandığına inanmıyorum, orası çocuk yuvası değil"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, İSTEDİĞİ GİBİ OYNADI"

"Galatasaray istediği gibi oynuyor, oyunu istediği gibi idare etti. Pozisyona girdiler, dinlendiler. Sparta Prag maçını da düşündüler. Başakşehir’in pozisyonu yok, oynuyorlar ama hikaye oynuyorlar."

"HERKESİ GERİDE BIRAKTI, FORMAYI ALDI"

"Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu’nu kenarda bıraktı. Çok iyi oynuyor, kimler kimler yedek, adam herkesi geride bıraktı, formayı aldı. Hocası da ona şans veriyor."

"KEREM'İN SAKATLANDIĞINA İNANMIYORUM"

"Kerem Aktürkoğlu için 'sakatlandı' dediler, ben sakatlandığına inanmıyorum. Kerem’in kendi isteğiyle çıktığını tahmin ediyorum."

"ORASI ÇOCUK YUVASI DEĞİL"

"Kerem, Galatasaray'da oynuyorsan tepkilerden etkilenmeyeceksin. Orası çocuk yuvası değil, ilkokul değil, orası üniversite. Sen seyirciye bakma, topunu oyna."

"OKAN BURUK'UN SAHADAKİ ELİ MERTENS"

"36 yaşındaki Mertens, Galatasaray'ın futbol aklı. Okan Buruk'un sahadakı eli. Çok başarılı işler yapıyor. Geliyor adam kovalıyor, alıyor veriyor, mücadelesini hiç bırakmıyor. Tek hatası ilk dakikada o sarı kart görmeyecek ama ikinci sarıyı görecek bir isim de değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024, 00:17
YORUM EKLE