Nihat Kahveci: "Galatasaray'da maçtan önce ne düşünüyor? Gece bitmez, değerine değer katıyor"

Galatasaray, Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 13 maça çıkardı.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da maçtan önce ne düşünüyor? Gece bitmez, değerine değer katıyor"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, 'BU MAÇI ALIRIZ' DİYOR"

"Galatasaray, dakika 1, dakika 98 'Biz bu maçı alırız.' diyor. Kerem Demirbay ve Torreira'nın özellikle defansif anlamdaki performanslarını çok beğendim. O yüzden Başakşehir'e çok pozisyon vermeyen bir Galatasaray vardı."

"BARIŞ ALPER, DEĞERİNE DEĞER KATIYOR"

"Muhteşem bir Barış Alper Yılmaz performansı. Barış maçtan önce ne düşünüyor? Çünkü sağ ön oynuyor, sol öne geçiyor, sonra sağ beke geçiyor. Düşünmeye başlasa gece bitmez. Hangi bölgeyle ilgili düşünecek? İşi zor. Sahanın içinde yaptıkları inanılmaz. Değerine değer katıyor. Galatasaray'ın en formda oyuncularından biri."

"MERTENS'E FUTBOLU BIRAKTIRMAZLAR"

"Mertens, klasından hiçbir şey kaybetmemiş. Muhteşem bir vuurşla golü attı. Mertens, 'Sezon sonunda futbolu bırakacağım' diyordu. Bıraktırmazlar bu arada. 'Futbolu bırakacağım' deyip böyle bir koşu, hareketlilik...

"ACİL DURUM ANINDA CAMI KIRINIZ MUSLERA"

"Görevini bir çok oyuncu çok iyi yaptı. En önemlisi 'Acil durum anında camı kırınız.' olan Muslera..."

"VINICIUS, BENCE BU MAÇTA OYNAMADI"

"Okan hoca, Carlos Vinicius'u oyuna attı ama Vinicius bu maçta oynamadı, hiç beğenmedim. Normalde Mertens oyundan çıkmazdı ama Perşembe günü maç var."

"ICARDI'Yİ BESLEMELERİ LAZIM"

"Forvette oynadığım için bildiğim bir konu. Icardi'yi beslemeleri lazım. Icardi'yi savunmak için söylemiyorum. Zaha alıyor gidiyor, Barış Alper alıyor gidiyor, Kerem alıyor gitmeye çalışıyor ama genelde kaptırıyor. Bir tek Mertens kalıyor. Önceden Kerem Aktürkoğlu ile Icardi'nin uyumu iyiydi. Kerem, bu kadar top kaptırınca Icardi'nin de topla buluşma olasılığı azalıyor. Tete, Icardi'ye pas vermiyor. Sürekli Vinicius'u arıyor. Hele bir pozisyon gitti ki o pası Icardi'ye vereceksin. Yoksa bir daha şans bulamazsın."

"KAÇIRDIĞI NET POZİSYON YOK"

"Icardi, iki net pozisyona girip kaçırsa eleştireceğiz ama öyle pozisyona girmiyor. Icardi'ye hiçbir zaman egoist demem, Icardi çok paylaşımcı, etrafındakileri oynatmaya çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2024, 22:37
YORUM EKLE