İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da birinci sınıf oyuncu oldu, her derde deva, inanılmaz oynuyor"

Galatasaray, Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek haftayı kayıpsız geçti.

İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da birinci sınıf oyuncu oldu, her derde deva, inanılmaz oynuyor"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Galatasaray - Başakşehir maçını değerlendirdi.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"DAHA FARKLI SKOR OLABİLİRDİ"

"Maç 30 dakikada bitti. Geçen hafta Samsunspor maçında da 15 dakikada 2-0 yapıp erken bitmişti. Galatasaray skoru aldıktan sonra o skoru korumayı iyi başarıyor. Ligde yediği gol sayısına bakınca da 14 tane gol yemiş bir takım var. Bu maç daha farklı bir skor olabilirdi. Galatasaray adına kaçan çok pozisyonlar var."

"BAŞAKŞEHİR, İLK 20 DAKİKA HİÇ GİDEMEDİ"

"İlk 30 dakika Başakşehir oyunun iki kaleyle oynandığını unutmuş gibiydi. Tamam burada bir kale var ve bunu savunuyorsun ama diğer tarafta da bir kale var. Oraya gitmen lazım, gol atman lazım. Bir şeyler yap ki puan alasın. Hiç gidemediler."

"BARIŞ ALPER YILMAZ İNANILMAZ OYNUYOR"

"Galatasaray'da iki oyuncu ön plana çıktı. Barış Alper ve Mertens. Son haftalarda Galatasaray'ı bu iki isim sırtlıyor. Icardi'nin çok etkisiz kaldığı günlerde Barış'ın bu performansı Okan hocayı çok mutlu ediyordur çünkü inanılmaz oynuyor. Barış Alper için işin sadece gol atma noktasında değilim. Yaptığı hareketler, oyun bilgisi, koştuğu yerler, verdiği paslar baktığınız zaman birinci sınıf oyuncu oldu. En son gitti ve maçı sağ bekte bitirdi. Derler ya 'Her derde deva' diye. Barış Alper aynı bu cümlenin karşılığı şu anda."

"KEREM YİNE İYİ DEĞİLDİ"

"Barış'ın performansı şu anda kesinlikle Kerem Aktürkoğlu'nun önünde. Kerem yine çok oyunun içinde olan ve iyi oynayan oyuncular arasında değildi."

"BOEY BÖYLE MAÇLARDA RAKİBİN DENGESİNİ BOZARDI"

"Galatasaray en son rakip ceza sahası içinde 33 kez buluşmuştu. Bunun zaten 22 tanesini Barış, Mertens ve Icardi yapmış. Diğer oyuncular çok fazla rakip ceza alanına gitmiyorlar. Özellikle iki bek oyuncusu hiç gitmiyor. Nerde Sacha Boey, nerde Kaan'ın performansı. Boey böyle maçları yakaladığı zaman sürekli hücuma giderdi. Rakibin dengesini bozardı."

"GALATASARAY'IN SAVUNMASI OTURMUŞ"

"Galatasaray savunması artık oturmuş. Rakip hücum ederken çekingen şekilde hücum ediyor. Kolay kolay rakibe boşluk vermiyorlar. Kim nerde ne yapacak biliyor."

"ÇOK FARKLI ŞEYLER HAYAL ETTİRİYORLARDI"

"Tete, Ziyech ve Zaha üçlüsü bu sene maliyet eşittir performans olarak beklentilerin çok uzağında kaldı. Çok daha farklı şeyler hayal ettiriyorlardı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2024, 03:30
YORUM EKLE