Mehmet Özdilek: "Galatasaray'da hiç küsmedi, hak ediyor, bazı oyuncular kabul etmez"

Galatasaray, Süper Lig'in 25. haftasında Rams Park'ta Başakşehir'i 2-0 mağlup etti.

Mehmet Özdilek: "Galatasaray'da hiç küsmedi, hak ediyor, bazı oyuncular kabul etmez"

TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özdilek'in açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI VE KEREM'DE DÜŞÜŞ VAR"

"Galatasaray'ın ön tarafı geçen sezon şampiyon olduğundaki dörtlüye döndü. Barış Alper Yılmaz'a çok ayrı bir parantez açmak lazım. Onun yanına yaklaşan bir Mertens var. Ancak Icardi ve Kerem Aktürkoğlu'nda oyunsal anlamda düşüş var."

"KAZANMALARI ÖNEMLİ"

"Galatasaray'ın kazanıyor olması önemli. Galatasaray'ı tebrik etmek lazım."

"BARIŞ ALPER, PERFORMANSINI ÇOK YUKARIYA TAŞIYOR"

"Barış Alper Yılmaz, takım performansıyla birlikte bireysel performansını çok yukarıya taşıyor. Farklı mevkilerde oynamanın getirdiği bir avantaj da olabilir. Ancak sağ kanat ideal mevkisi olarak gözüküyor. Barış Alper önceden topla çok telaş yapardı. Şimdi biraz daha o olgunluğuyla birlikte daha basit ve doğru tercihler yapıyor. O da oyun olarak onu çok büyütüyor. Attığı gol çok zor bir gol. Bireysel zorlama, top takibi, doğru tarafa dönmek ve iyi vurmak bunların hepsini birbirini tamamlayan unsurlar. Bu anlamda müthiş bir farklılık var. Sezon başındaki Barış ve şimdiki Barış arasında çok fark var."

"HİÇ KÜSMEDİ, HAK EDİYOR"

"Barış Alper şu ana dek hiç küsmedi. Bu performansı hak ediyor. Zaman zaman hep farklı mevkilerde oynadı. Oyuncular bunu kabul etmezler, 'Ben istemiyorum, beni kötü gösteriyor' diyebilirler ancak bu düşüncede hiç olmadı. Hak ettiği alkışı taraftar ona veriyor."

"OYUNCUNUN İYİSİ KÖTÜSÜ VARDIR"

"Oyuncunun yerlisi yabancısı değil, iyisi ve kötüsü var. Türk oyuncuların gösterdiği performansı görüyoruz."

"ICARDI ÇOK FAZLA YALNIZ KALIYOR"

"Icardi'nin biraz daha beslenmesi gerek. Çok fazla yalnız kalıyor, böyle olunca da etkisiz bir görüntü çiziyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2024, 12:18
YORUM EKLE