Tugay Kerimoğlu: "Bildiğim için söylüyorum, zaten şu anda Galatasaray'da yok, onunla ilgili tartıştılar"

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında Başakşehir'i Barış Alper Yılmaz ve Dries Mertens'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Tugay Kerimoğlu: "Bildiğim için söylüyorum, zaten şu anda Galatasaray'da yok, onunla ilgili tartıştılar"

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"NELSSON, SAKATLANINCA KONTROLLÜ OYUNA DÖNÜLDÜ"

"Bence 2. yarı kontrollü bir oyun olmasının sebebi Nelsson'un sakatlık yaşamasıydı. Sakatlığın ardından oyuncuların yeri değişti."

"BARIL ALPER'İN YERİ SAĞ ÖN TARAFTIR"

"Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'ı ne sağ beke ne sol beke koymamak lazım. Barış'ın oynayacağı yer ön tarafta sağ kanattır. Ne zamanki sağ beke geçse o bölgenin hücum etkinliği azaldı diyebiliriz."

"BİLDİĞİ İÇİN SÖYLÜYORUM, ZAHA..."

"Wilfried Zaha, Bandırmaspor maçında oyundan çıkarken Okan hoca ile tartışmıyor. Takım arkadaşı hakkında tartışıyor. Bunu bildiğim için söylüyorum. Hocayla tartışmıyor. Hoca, Zaha'ya nerede pas vermesi gerektiği, nerede çalım atması gerektiği hakkında serzenişte bulunuyor. Bu da tartışıyorlar gibi duruyor ama Zaha orada bir takım arkadaşının saha içindeki eksikliğinden bahsediyor. O kişi de zaten şu an takımda yok. Orada Kazımcan Karataş ile ilgili konuşuyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2024, 23:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa G1905
Mustafa G1905 - 3 ay Önce

Valla Zaha nerede pas atıp nereye koşu atacağı konusunda önce kendine bakmalı.. fazla söyleyecek söz yok. Takım oyuncusu olamadı, fazla bireysel, buda Galatasarayın takım oyununu bozuyor.