Erden Timur, tüm görüşmeleri resmen açıkladı! "Aşağı yukarı anlaştık, sona geldik"

Galatasaray'da iç transferde önemli gelişmeler yaşanıyor. Erden Timur, görüşmeler hakkında son bilgileri açıkladı.

Erden Timur, tüm görüşmeleri resmen açıkladı! "Aşağı yukarı anlaştık, sona geldik"

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, A Spor'da Okan Buruk ve sarı kırmızılı futbolcuların sözleşmeleri konusunda konuştu.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK İLE AŞAĞI YUKARI ANLAŞTIK"

"Okan Buruk'un opsiyonu kullanıldı. Maaş artışıyla ilgili son aşamadayız. Aşağı yukarı anlaştık, sona geldik. Bu yıllık bir sözleşme. Seçim var, hocamız da 'Böyle olması daha iyi' dedi."

"ABDÜLERİM BARDAKCI VE KEREM AKTÜRKOĞLU İLE GÖRÜŞECEĞİZ"

"Abdülkerim Bardakcı ile yeni görüşmeye başlayacağız. Kerem Aktürkoğlu'nun maaşını adil bir duruma getirmek gerekiyor. Abdülkerim'in de böyle bir talebi yokken biz yapıyoruz." 

"MUSLERA'YA SEZON SONUNA DOĞRU BAKACAĞIZ"

"Fernando Muslera ile öyle bir şey gündeme gelmedi. Futbolla ilgili planları var. Sezon sonuna doğru bakacağız. Çocukları orada okuyor, burada yaşıyor. Nando, Galatasaray'ın önemli figürü. Ayrılacaksa, kolay bir süreç değil."

"BOEY'İN MENAJERİ YENİDEN GELECEK"

"Sacha Boey'in menajeri ile görüşüyoruz, önümüzdeki hafta yeniden gelecek. Sacha Boey'in bir rakam beklentisi var. Galatasaray için bir değer. Kariyerini yurt dışında sürdürmek istiyor. Avrupa'da maaşı ödenebilecek seviyede bir şey olmalı, yoksa satışı olmaz."

"NELSSON İLE KONUŞTUK, ANLAŞTIK"

"Victor Nelsson ile yeni sözleşme için konuştuk ve anlaştık. Yedek kalmayı kabullenmemek güzel bir şey. Açıklamalarında çeviriye de bakmak lazım. Bizde bunlar olmuyor ama tak tak konuşmak güzel. Oynamak istediği için sözleşme uzatmamayı düşünüyor. Ancak 2 yıllık kontratı var. Victor Nelsson'un çıkış maddesi var. 25 Milyon Euro."

"BAKAMBU'YA ŞANS VERİLMESİ LAZIM"

"Cedric Bakambu geçen sene Yunanistan'da gol kralı oldu. Teknik heyet de çok istedi. Bakambu’ya şans verilmesi lazım, performansıyla ilgili konuşmak istiyorsak. Birçok oyuncudan duydum, ‘Sonradan girdiğim maçlarda etkili olamıyorum’ diyorlar. Dolayısıyla onun performansını değerlendirmek istiyorsak üst üste oynarsa konuşuruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2023, 22:12
YORUM EKLE