"Erden Timur'un 1 numaralı hedefi, transfer etmek için her yolu deniyor"

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, özellikle Bayern Münih’in yıldızını satın alma opsiyonuyla kiralamak için her yolu deniyor

"Erden Timur'un 1 numaralı hedefi, transfer etmek için her yolu deniyor"

Galatasaray'da sıra geldi takımın en kritik eksik parçasına. Yaz başından beri 8 numara transferi için onlarca girişimde bulunan Sarı-Kırmızılılar, artık arayışları noktalamaya kararlı. 

Şu sıralarda Avrupa’nın dört bir yanında oyuncularla ve kulüpleriyle görüşen Galatasaray’da, özellikle bir isim farklı bir noktada ön plana çıkıyor. 

ERDEN TİMUR'UN 1 NUMARALI HEDEFİ

Tüm operasyonu bizzat yürüten Erden Timur’un 1 numaralı hedefi, Bayern Münih’in 21 yaşındaki orta sahası Ryan Gravenberch’i Galatasaray’a kazandırmak. 

Timur, genç futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak için her formülü devreye sokmuş durumda.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KOZU KULLANILACAK

Bu transferin önündeki en önemli engel ise Hollandalı futbolcunun şimdilik Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmaması. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde düzenli oynama kozu, görüşmelerde belirleyici faktör olacak. 

Eğer Sarı-Kırmızılılar, Molde karşısında iyi bir sonuç alırsa işler rövanşa kalmadan değişebilir. 

BAYERN MÜNİH İLE PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Ayrıca Bayern’in istediği opsiyon bedelini düşürmek üzere de pazarlıklar sürüyor. Ajax altyapısında yetişen 1.90 boyundaki Gravenberch, geçen yaz 18.5 milyon Euro’ya Bayern’e imza atmıştı

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2023, 12:32
YORUM EKLE