Erman Toroğlu: "Galatasaray kazık yemiş, sen kimsin ya? Ciddi söylüyorum"

Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti.

Erman Toroğlu: "Galatasaray kazık yemiş, sen kimsin ya? Ciddi söylüyorum"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, İstanbulspor - Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'NİN YANINA SEVGİLİ OLACAKSIN"

"Ceza sahası içinde 'Icardi nerede?' diye arıyorsan bil ki gol yapıyor. Bunun yanına sevgili olacaksın. Koluna gireceksin, ondan ayrılmayacaksın. Bıraktığın an gol yapar. Aldığı parayı helal ediyor. Adam saçından tırnağına akdar topçu."

"GALATASARAY, ÇOK İYİ SAVUNMA YAPIYOR"

"Galatasaray önde olsun ya da olmasın, Fenerbahçe takımına göre gol yememek için kavga ediyor. En öndeki adam bile basıyor ki topa vursunlar diye. Savunmayı çok iyi yapıyorlar. Eksik kaldılar, hissetmediler."

"TORREIRA, NASIL BİR ŞEY?"

"Lucas Torreira mıdır, nedir, nasıl bir şey o? Adam sinirlenmiyor, sinirlendiriyor, yatıyor, kalkıyor, hasta ediyor. Çok uyanık da bir fubolcu. Bir takım için çok faydalı. Ondan kurtulsan bile yorgun çıkıyorsun. Melo'nun akıllısı."

"GALATASARAY, KAZIK YEMİŞ"

"Galatasaray, Zaniolo'yu bir ruh hastanesine götürsün. Ciddi söylüyorum. Galatasaray, bu işten kazık yemiş. Oyuna girer girmez atılır mı? Oyuna girerken şekerli girdi. Bir şeyi eksikti, yere birşeyleri vurdu, gitti. Tekmeliği takmamış, sinirleniyor. Sen kimsin ya? Ben Zaniolo'yu almazdım. Okan Buruk, ilk 11'de oynatmıyor. Bu el bombası. 10. dakikada bunu yapsa 80 dakika anan ağlar. Bunu 80'de falan alacaksın. Bu işi yapan adamın ruh sağlığı yerinde değil. Icardi'ye bak, afedersin eşek gibi çalışıyor. İki futbolcu arasındaki fark. Bu yaptığı iş değil. Bu tamemen şımarıklık, terbiyesizlik, küstahlık, takımını satma... Oyuna girişi, atılması, çıkış normal değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2023, 17:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 11 ay Önce

Zaniola'yı ruh doktoruna gönderin. Aklı başında olan insan bu şekilde faul yapmaz. Bunu İtalya dan boşuna kovmamışlar. Galatasaray kesinlikle kazık yemiş bu transfer den.

Osman oney
Osman oney - 11 ay Önce

Zaniolanın hareketi yerde kaydığı için oldu bilerek yaptığı bir hareket değıl bence her futbolcunun başına gelebilir çok kızmamak lazim.