Erman Toroğlu: "Sakat dediler, yerine başkasını oynattılar, derhal uzaklaştırılmalı"

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe ile zirve yarışı verirken büyük kaos yaşanmaya başladı.

Erman Toroğlu: "Sakat dediler, yerine başkasını oynattılar, derhal uzaklaştırılmalı"

SkySpor Youtube kanalında Erman Toroğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"YANGIN YENİ BAŞLIYOR"

"Geride kalan haftalar bitti artık lig bu hafta başlıyor, yangın yeni başlıyor. Adana Demirspor - Galatasaray ve Beşiktaş - Fenerbahçe maçları oynanacak. Daha sonra Fenerbahçe - Galatasaray derbileri de var. Daha neler konuşacağız, kim bilir."

"YA HEP KONUŞ YA DA HEP SUS"

"Pendikspor maçında Okan Buruk hakem hakkında konuştu mu? Konuşmadı. Geçen haftalarda çatır çatır konuşuyordun, neden şimdi konuşmuyorsun? Ya hep konuş ya da ebediyen sus. Madem hakem toplarına giriyorsun, bir maç öyle bir maç böyle yapma."

"KOPENHAG MAÇINDA İŞLERİ DAHA ZOR"

"Galatasaray, iki Bayern Münih maçını da hatalı oynadı. Bayern'le kafa kafaya oynayamazsın, takımın savunmaya geri dönemedi. 70'de stop yaptın, kaybettin. Kendilerine göre oynadıkları 5 maçta başarısız olmadılar. Kopenhag karşısında işleri diğer maçlara göre daha zor."

"DERHAL TFF'DEN UZAKLAŞTIRILMALI"

"Milli Takımda Abdülkerim Bardakcı'ya 'Sakat' dediler, yerine başkasını oynatmaya kalktınız. Hamit Altıntop'un derhal TFF'den uzaklaştırılması lazım. Yaptığı açıklamalar bile Türk futboluna zarar veriyor."

"BEN BUNLARI GÖRMEK ZORUNDA MIYIM?"

"Play-Off Türkiye'de olmalı. Pendikspor - Galatasaray maçını izliyorum, 90 dakika boyunca belediye başkanı, inşaat reklamları ve balkonda 3-5 taraftar var. Ben bunları görmek zorunda mıyım? Geçmişte karşı çıkıyordum ama şimdi karşı değilim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2023, 14:20
YORUM EKLE