Ertem Şener: "Fenerbahçeliler, Galatasaray maçı sonrası ahlak dersi veriyor, siz şaka mısınız?"

Galatasaray'ın Bayern Münih'e 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada skoru belirleyen skandal bir karara imza atıldı.

Ertem Şener: "Fenerbahçeliler, Galatasaray maçı sonrası ahlak dersi veriyor, siz şaka mısınız?"

Galatasaray, Allianz Arena'da Bayern Münih ile kafa kafaya bir futbol oynadı.

Karşılaşmanın 58. dakikasında Davies'in Barış Alper Yılmaz'a yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görmemesi büyük tepkilere neden oldu.

Teknik Direktör Okan Buruk da büyük tepki gösterirken maçın hakemi sarı kart çıkarmıştı. Sarı kırmızılı teknik adam, daha sonra ise verilen kararlardaki tutarsızlığa tepkiler göstermeye devam etti.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR DEVREYE GİRDİ

Okan Buruk'ın ağzından çıkan küfürlü tepki ise özellikle Fenerbahçeli taraftarlar tarafından gündeme getirilmeye çalışıldı.

Futbol yorumcusu Ertem Şener, Okan Buruk ile ilgili yapılan algı operasyonuna tepki gösterdi.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"SİZ ŞAKA MISINIZ?"

"Okan Buruk küfür etti diye hocayı hain edecek birileri! Şaka mısınız siz? Okan Buruk sizle aynı dili konuşuyor, aynı dili."

"AHLAK DERSİ VERİYORLAR"

"Buradan millete küfürler yağdıran, hakaretler yağdıran ahlak dersi veriyor. Milletin gözü önünde etmiyor. Kameranın farkında değil o an." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2023, 23:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf şekeroğlu
Yusuf şekeroğlu - 7 ay Önce

GS bu ülkeye futbol nasıl oynanır öğretendir. Rakiplerinide takdir ve tebrik etmesini bilendir. Yöneticileri tarafından rakibe hakaret etmek öğretilmez. Spor ahlaklı olmak ise, ahlak parayla değil lafla değil, yapabildiklerinin , başarının göstergesidir. Lütfen bütün taraflar önce karşısındakine saygı göstersin. Elbetteki söylenecek çok şey var. Mutlaka dostluk gerekli. GS senin başarıların Türkiye de futbolun oynandığını dünyaya gösterdi. Selam olsun bunu yapabileceklere…