Ertem Şener: "Galatasaray'da şu an yüzü gülmüyor ve çok tehlikeli, Florya'da kuş uçurtmamış"

Galatasaray'da Süper Lig'de 24. şampiyonluk için Konyaspor karşısına çıkacak.

Ertem Şener: "Galatasaray'da şu an yüzü gülmüyor ve çok tehlikeli, Florya'da kuş uçurtmamış"

Beyaz TV yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, ŞU AN ÇOK TEHLİKELİ"

"Sabahtan beri Okan Buruk'un görüntülerine baktım. Okan Buruk'un yüzü gülmüyor. Şu an çok tehlikeli ve çok konsantre olmuş. Bazıları 'Fenerbahçe mağlubiyetinden öyle oldu.' diyor. Öyle bir durum yok."

"BİR MAĞLUBİYETLE DÜŞMEZ"

"Okan hoca futbolculuk kariyerinde çok başarılar yakaladı, çok hayal kırıklığı da yaşadı. Bir mağlubiyet Okan Buruk'u düşürmez. İddia ediyorum Galatasaray, Fenerbahçe'den hatta rakibi Konyaspor'dan daha fazla maça konsantre oldu. Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum. Astrologlara falan da inanmıyorum."

"ERDEN TİMUR, FLORYA'DA KUŞ UÇURTMAMIŞ"

"Erden Timur, derbiden sonra Florya'da kuş uçurtmamış. Hep futbolcuların yanında olmuş ve Okan Buruk ile istişareler yapmış. Galatasaray Lisesi'nde oyunu kullandı, direkt Florya'ya gitti ve takımla beraber oldu. Ödeme sıkıntılarını da haftalar önce halletmişlerdi. Galatasaraylı oyuncuların paraya ihtiyacı yok. Galibiyete ve taraftarının gönlünü kazanmaya ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2024, 22:59
YORUM EKLE