Ümit Özat, Galatasaray korkusunu anlattı! "Eyvah eyvah, yıldız oyuncu..."

Galatasaray'ın Konya deplasmanından şampiyonlukla dönmesi gelecek sezonlar adına büyük önem taşıyor.

Ümit Özat, Galatasaray korkusunu anlattı! "Eyvah eyvah, yıldız oyuncu..."

BTV Youtube kanalında Ümit Özat, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY ŞAMPİYON OLURSA EYVA EYVAH"

"Konyaspor - Galatasaray maçının 0-0 veya 1-1 beraberlikle sonuçlanacağını düşünüyorum. Galatasaray şampiyon olursa eyvah eyvah! Rakipleri artık makası kapatamaz. Bundan sonra ligde kimse Galatasaray'dan kolay kolay puan alamaz."

"YILDIZ OYUNCU ALMALARININ ÖNÜ AÇIK"

"Bunu neden söylüyorum? Galatasaray, Şampiyonlar Ligi elemelerinde Play-Off oynayacak ve kolay rakip gelecek ve artık yıldız oyuncu almalarının önü açık. Yaz transfer döneminde limit sorunu da çekmeyecekler."

"FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR..."

"Fenerbahçe'de ise kritik bir seçim süreci var. Kimin başkan kimin hoca olacağı belli değil. Aynısını Beşiktaş için de söyleyebiliriz. Hoca gelecek, yeni kadro yapacaklar, uyum sorunu nasıl olacak? Bunlar hep soru işareti. Kupayı kaybettikten sonra Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın da koltuğu sallandı. Fatih Tekke sesleri yükseliyor. Tüm bunları düşününce Galatasaray'ın rahat ve önünün açık olduğunu görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2024, 21:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmettopal
Ahmettopal - 2 hafta Önce

Ümit hocayı severim.ancak bundan sonraki yıllarda Galatasaray'a basedilemez yargısını uanli buluyorum neticede futbol bu uç sonuclu hatalar ounu.maalesef Türkiye'de devamlılık adına yapılanma yok. Öyle olsaydı UEFA kupasindan sonra Galatasaray'ın süper güç olması lazımdı haftalık aylık performanslar geçerli değil futbol nankör bir meslek.fatih Tekke konisunda aynı fikirdeyim abbullah Avcı'dan bundan sonra bişey olmaz olacağını oldu zaten Trabzon'a Fatih Tekke vizyonu lazim