Evren Turhan: "Ben yakından biliyorum, Galatasaray böyle bir şey istemez"

Galatasaray ve Fenerbahçe, şampiyonluk için mücadele ederken sezona olaylar damga vuruyor.

Evren Turhan: "Ben yakından biliyorum, Galatasaray böyle bir şey istemez"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçında yaşanan olaylar sonrasında ligden çekilmeyi değerlendireceklerini söyledi.

BTV Youtube kanalında Evren Turhan, Ali Koç'un açıklamalarını değerlendirdi.

Turhan'ın açıklamaları şu şekilde:

"OYUNCULARINA VERİLECEK CEZALARIN İNDİRİLMESİ İÇİN BUNU YAPTI"

"Ali Koç'un yapmış olduğu açıklamalara katılmıyorum. Ayrıca ligden çekilmek o kadar da kolay bir durum değil. Senin gelirlerin, oyuncu maaşların, kontratların nasıl olacak? Sen ligde olmayınca diğer rakipler de etkilenecek. Tamamen PFDK sevkleri öncesi oyuncularına verilecek cezaların indirilmesi için bu hamleyi yaptı. Stratejik hareket etti."

"GALATASARAY, BÖYLE BİR ŞEY İSTEMEZ"

"Ben Galatasaray camiasını yakından biliyorum, iddia ediyorum Galatasaray böyle bir şey istemez. 2011'de Ali Koç aynı demeçleri kullandığında bir tane Galatasaraylı yönetici küme düşürülmeyi talep etmedi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2024, 04:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kargo
Kargo - 2 ay Önce

Görün bakın iş oldu bittiye getirilecek ve hiçbir ceza verilmeyecek Mert Hakan'ın yanında hakemi tehdit etti buradan çıkamazsın diye Ne oldu ceza verildi mi dayı dayı Trabzon'a gitti adam attı voltasını sanki Mafya babası gibi bunlar hangi mafya ile çalışıyorsa artık bütün hakemleri korkutmuşlar