Fatih Altaylı: "Dua edin, Galatasaray'da öyle birisi var, çekemeyenler var"

Galatasaray'a karşı birçok algı operasyonu ve mas başı oyunları başladı.

Fatih Altaylı: "Dua edin, Galatasaray'da öyle birisi var, çekemeyenler var"

Galatasaraylılığı ile bilinen gazeteci Fatih Altaylı, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Altaylı'nın açıklamaları şu şekilde:

"KÜSENİN YOLU AÇIK OLSUN"

"Erden Timur'un Galatasaray'a neler kattığı ortada. Küsenin yolu açık olsun. Onun sayesinde Galatasaray şunu yaptı; Türkiye'nin transfer anlayışını değiştirdi. Eskiden ihtiyar topçular gelirdi. Adam kafayı kırdı, 'Yok canım daha neler' diyeceğimiz adamları aldı."

"ERDEN TİMUR'U ÇEKEMEYENLER VAR"

"Galatasaray resmen transferde öncülük görevi yaptı. Erden Timur sayesinde rekabet çıtası yükseğe çıktı. Makul fiyata yaptı bunları. Ama şunu biliyorum, Erden Timur'u Galatasaray içerisinde çekemeyenler var. Mektepliler arasında bunlar var."

"DUA EDİN, ÖYLE BİRİSİ VAR"

"Kim kardeşim bu Erden Timur diyenler var. Kardeşim dua edin, öyle birisi var. Elmas döneminde üç beş menajerin elinde oyuncak olan yönetim vardı.'Erden Timur'a karşıyız'. Erden Timur'a karşıysan Galatasaray'a karşısın demektir."

"NE İSTİYORSUNUZ KARDEŞİM?"

"Abdurrahim'i beğenmiyorsun, çok şov yapıyor, Ee Erden Timur şov da yapmıyor. Her dakika demeç vermiyor. Ne istiyorsunuz kardeşim, iyi birisi bir şey yapmasın mı Galatasaray'da? Topla tüfekle Galatasaray'a saldırma sebepleri zaten Erden Timur'un yarattığı takım."

"GALATASARAY'A KARŞI BİR CEPHE OLMAK ZORUNDA"

"Torreira'nın ayağını kıracaklar neredeyse hakem devam diyor. Galatasaray'ın net penaltısını vermiyorlar. VAR da uyarmıyor. Niye? Çünkü Galatasaray'a karşı bir cephe olmak zorunda. Öbür türlü fark çok büyüyecek."

"ELLERİNDE PARA, DAĞIT, GAZETECİ SATIN AL"

"Galatasaray şampiyon olmamalı! 'Kartaca yıkılmalı'. Galatasaray'a Kartaca muammelesi yapıyorlar şimdi bir takım Romalılar! Üstelik ellerinde para. Dağıt, gazeteci satın al, onu satın al, bunu satın al! Kolay. Görüyoruz neyin ne olduğunu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2023, 22:03
YORUM EKLE