Uğur Karakullukçu: "Beklediğimden daha iyi çıktı, Galatasaray için olumlu yanılmak benim için keyif"

Galatasaray, Süper Lig'de zirve yarışında haftayı kayıpsız kapattı.

Uğur Karakullukçu: "Beklediğimden daha iyi çıktı, Galatasaray için olumlu yanılmak benim için keyif"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"TETE'DE YANILDIM AMA BENİ MUTLU ETTİ"

"Olumlu yönde yanılmak, hele ki söz konusu Galatasaray ise benim için keyif. Tete'nin beklediğimden daha iyi çıkması, kötü çıkmasından iyidir. Beni mutlu eden Tete'nin beklenenden daha iyi çıkması. Kopenhag maçı dahil en beğendiğim maçı Başakşehir maçı oldu. Maçın içinde ağırlığını koydu."

"ABDÜLKERİM, KİLİT İSİMLERDEN BİRİ"

"Abdülkerim Bardakcı'nın merhum milli takım teknik direktörü hariç herkesin takdir ettiği bir performansı var. Galatasaray'ın kilit isimlerinden bir tanesi. 11 yabancı ile oynanabiliyor olsun yine Abdulkerim oynar."

"STOPERLER VE SAĞ BEK ULUSLARARASI DÜZEYDE"

"Galatasaray, stoperleri ve sağ beki gerçekten uluslarası düzeyde bir takım. Bu hat oynadığı sürece Galatasaray'ın çok fazla pozisyon vermesi kolay değil. 3 oyuncu da çok sağlam günündeydi. Galatasaray, hücum anlamında zengin bir takım ama çok da iyi bir savunma takımı. Davinson Sanchez'i ilk maçı olmasına rağmen çok beğendim. Hazır olduğu sürece formayı almaması zor gözüküyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2023, 22:50
YORUM EKLE