Fatih Kulaksız: "Galatasaray isterse makul karşılayıp verebiliriz, biz de onun yükselişine seviniriz"

Eyüpspor'dan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un Galatasaray ile açıklamalar cevap geldi.

Fatih Kulaksız: "Galatasaray isterse makul karşılayıp verebiliriz, biz de onun yükselişine seviniriz"

TFF 1. Lig takımlarından Eyüpspor Kulübü Asbaşkanı Fatih Kulaksız, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fatih Kulaksız, Arda Turan ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaparken Ali Koç'un Galatasaray ve Eyüpspor sözlerine cevap verdi.

Kulaksız'ın açıklamaları şu şekilde:

"İNŞALLAH SÜPER LİG'DE KALICI OLACAĞIZ"

"İnşallah Süper Lig'e çıktığımız taktirde kalıcı olacağız ve daha sonra büyük başarılar kazanacağız. Çalışmalar yapıyoruz. Tesislerimiz çok bakımlı ve yeni. Projelerimiz ve yatırımlarımız devam ediyor."

"GALATASARAY, ARDA TURAN'I İSTERSE VEREBİLİRİZ"

"Geçen sezon Arda Turan ile yola başladık. Bu sezon da devam ettik. Süper Lig'e çıkmak için adeta gün sayıyoruz. Kendisi Galatasaray kulübünden yetişmiş bir futbol adamı. İlerleyen yıllarda Galatasaray isterse makul karşılayıp verebiliriz. Biz de onun yükselişine seviniriz."

"ALİ KOÇ, BİZİ ARALARINA ÇEKMEK İSTİYOR"

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile olan rekabetine bizi çekmek istiyor. Başkanımız Murat Özkaya iyi bir Galatasaraylı ama bu 'Galatasaray'a maç vereceğiz' anlamına gelmiyor. Pendikspor'a maç kaybedip lige çıkamadık. Dostluk ilişkisi, sahada al ver ilişkisi taşımaz." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2024, 22:17
YORUM EKLE