"Fatih Terim'in övdüğü yıldız 10 numara, Galatasaray'a geliyor"

Galatasaray'ın sezon ortasında Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Milan'ın radarında. Sarı-kırmızılılar, Zaniolo'yu Milan'a gönderip yıldız ismi kiralayacak.

"Fatih Terim'in övdüğü yıldız 10 numara, Galatasaray'a geliyor"

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılıların devre arasında Roma'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo, İtalyan devlerinin hayallerini süslemeye devam ediyor. Milan, Zaniolo için yaz transfer döneminde Galatasaray'ın kapısını çalacak ve resmi teklifini iletecek.

İtalyan basınında yer alan haberlerde Milan Sportif Direktörü Maldini'nin de Zaniolo ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve yazın kendisini kadroya katmak istediklerini ifade ettiği belirtildi.

Galatasaray, Zaniolo'yu Milan'a gönderecek ve kırmızı-siyahlıların yıldızını kiralamak için teklifini sunacak. Milan'ın da bu öneriye sıcak baktığı iddia edildi.

ZANIOLO, İTALYAN DEVLERİNİN RADARINDA

Galatasaray'ın bonuslar dahil 29 milyon euroya kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, bu yaz Galatasaray'dan İtalya'ya gidebilir. Milan ve Juventus, Zaniolo'yu transfer etmek için kolları sıvamış durumda.

Milan'ın bu transferde oldukça avantajlı olduğu iddia edildi. İtalyan basınına göre Milan Sportif Direktörü Maldini ile Zaniolo, yaz transferinde yapılacak muhtemel teklif için görüşme gerçekleştirdi. Milan'ın Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmesi durumunda Zaniolo'nun sözleşmesindeki 35 milyon euroluk fesih bedelini ödeyerek transferi sonuçlandıracağı belirtildi.

ZANIOLO GİDECEK, DE KETELAERE GELECEK

Galatasaray tıpkı bu sezon olduğu gibi gelecek sezon da kadrosuna yıldız isimleri katmak için yoğun mesai harcıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo Milan'ın transfer listesinde ilk sıralarda yer alıyor.

Galatasaray, Milan ile yaptığı transfer görüşmelerinde İtalyan ekibinden Belçikalı yıldız Charles De Ketelaere'yi istedi.

OLUMLU YAKLAŞTI

Galatasaray'ın 22 yaşındaki 10 numarayı gelecek sezon kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi. İtalyan devi, Zaniolo ile aynı bölgede oynayan Belçikalı 10 numara De Ketelaere'nin transferine olumlu yaklaştı.

Güncel piyasa değeri 27 milyon euro olan genç yıldızın son haftalarda Milan'da oynama süreleri bir hayli düştü. İtalyan ekibi oyuncusunu gelecek sezon bir takıma kiralamak istiyor. Galatasaray'ın peşinde olduğu Belçikalı 10 numara bu sezon hiçbir lig maçında 90 dakika sahada kalamadı. Galatasaray Yönetimi, sezon sonunda Zaniolo'yu Milan'a sattığı anda Keteleare transferinin de önü açılmış olacak. Belçika Milli Takımı'nda 12 kez forma giyen genç yıldızın Milan ile sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor.

32 MİLYON EURO ÖDEDİLER

Milan Belçikalı yıldız De Ketelaere için Club Brugge'a geçtiğimiz yıl tam 35 milyon euro bonservis ödemesi yaptı. İtalyan ekibi verim alamadığı genç yıldızı gelecek yıl başka bir takıma kiralamak istiyor. Galatasaray da Milan ile görüşmelerini sürdürüyor.

FATİH TERİM ÖVGÜ YAĞDIRMIŞTI

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Tottenham-Milan maçı öncesi İtalya'dan La Gazzetta dello Sport'a özel bir röportaj vermişti.

Terim bu röportajda Galatasaray'ın Milan'dan kiralamak istediği Belçikalı De Ketelaere için övgü dolu sözler kullanmıştı.

Fatih Terim, "Charles De Ketelaere'nin transferi uzun süredir planlanıyordu. Ondan büyük beklentilerin olması son derece normal. Dahası klas bir oyuncu ve harika bir sol ayağı var. Daha önce de bahsettiğim gibi solaklara karşı ayrı bir sempatim var. Ayrıca her teknik direktörün isteyeceği tarzda birden fazla mevkide görev yapabilen esnek bir oyuncu. Leao kadar hızlı değil ancak ikisi birlikte çok uyumlu oluyorlar. Biraz sabır gösterilmesi ve kendisini özel hissedeceği bir ortamın sağlanması gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Takvim

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2023, 10:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
ETEM SEVİK
ETEM SEVİK - 12 ay Önce

Fatih Terim'in övdüğü yıldız 10 numara, Galatasaray'a geliyormuş! Kutlu olsun.

Galatasaray'ın sezon ortasında Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Milan'ın radarında. Sarı-kırmızılılar, Zaniolo'yu Milan'a gönderip yıldız ismi kiralayacak! Kutlu olmasını dilerim.