"Galatasaray, 1 milyon Euro verirse transfer tamam"

8+3 kuralı nedeniyle yerli rotasyonunda sorun yaşayan Galatasaray'da hedef Marsilya'dan Cengiz Ünder, Westerlo'dan Halil Akbunar ve Sassuolo'dan Kaan Ayhan.

"Galatasaray, 1 milyon Euro verirse transfer tamam"

Yaz transfer döneminde Mauro Icardi, Dryers Mertens, Juan Mata , Lucas Torreira gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan Galatasaray, oynadığı 13 maçta özellikle yerli rotasyonundaki futbolcu azlığı nedeniyle sıkıntı yaşadı. Bu sorunu aşmak isteyen Galatasaray yönetimi ocak ayında 3 yerli futbolcuyu transfer etmek için harekete geçti.

Liste başı Cengiz Ünder

Galatasaray'ın listesinin başında Marsilya'da teknik direktör Igor Tudor ile yıldızı barışmadığı bilinen Cengiz Ünder var. Milli futbolcuyu Galatasaray'a getirmek isteyen Erden Timur, hem oyuncuyla hem de kulübüyle temasa geçti. 

Hem Cengiz Ünder ile hem Marsilya ile görüşme sürüyor

Galatasaray AŞ Başkanvekil Erden Timur, Cengiz Ünder transferi için hem futbolcu tarafıyla hem de Marsilye ile konuşmalarını sürdürüyor. Galatasaray'ın hedefi futboluyu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadroya katmak. 

1 milyon Euro verilirse Halil Akbunar tamam

Galatasaray'ın alternatif olarak tuttuğu isimse Belçika'nın Westorlo takımında oynayan Halil Akbunar. Oyuncunun ailesine Belçika'da oturma izni alamadığı için Türkiye'ye dönmek istediği biliniyor. Westorlo, oyuncu için sezon başında Göztepe'ye verilen 1 milyon Euro'yu talep ediyor.  

Erden Timur pazarlık masasına oturacak

29 yaşındaki Halil Akbunar'ın Galatasaray'da oynamaya olumlu baktığı biliniyor. Bonservis ücreti ödemek istemeyen Galatasaray'da Erden Timur'un pazarlık masasına oturaracağı belirtiliyor. 

Stopere Kaan Ayhan düşünülüyor

Galatasaray'ın üçüncü yerli hedefi ise stoper, sağ bek ve defansif orta saha oynayabilen Kaan Ayhan. Sezon başında Sassuolo'nun tavrı nedeniyle gerçekleşmeyen transfer için İtalyan kulübüyle yine görüşülecek. 27 yaşındaki stoperin Sassuolo'dan ayrılmaya sıcak baktığı biliniyor. Ancak bu transferde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da masada olduğu biliniyor.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2022, 13:57
YORUM EKLE