Galatasaray'a kötü haber! "İki maçta forma giyemez"

Galatasaray'da Kasımpaşa maçında sakatlık yaşayan Fernando Muslera üzüntüsü yaşanıyor.

Galatasaray'a kötü haber! "İki maçta forma giyemez"

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın dirseğinde kırık çıkmazken eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edildiği açıklanmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynanacak maç öncesinde Fernando Muslera'nın sakatlanması keyifleri kaçırdı.

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV canlı yayınında Fernando Muslera'nın iki maçta forma giyemeyeceğini açıkladı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"RİSK AZA İNDİRİLDİ"

"Muslera'nın dirseğinde çıkık var. Çok vahim bir sonuçla karşılaşabilirdik. Muslera'nın oyundan çıkması eyvah dedirtti. Yener İnce'nin konuyla ilgili yaptığı bilgilendirme ve Muslera'nın jest ve mimiklerine bakıldığında tahmin edilenden daha olumlu olabilir. Daha kötü bir tabloyla karşılaşılabilirdi. Ağır bir sakatlık yaşayabilirdi. Sağlık ekibinin yerinde ve doğru müdahalesiyle Muslera'nın sakatlığıyla ilgili risk aza indirildi."

"MUSLERA'NIN BAYERN VE HATAYSPOR MAÇLARINDA OYNAMASI ZOR"

"Muslera'nın sıcağı sıcağında hastaneye gitmeyişi ve Yener İnce'nin açıklamalar ile oyuncunun vücut diline baktığımda korkulandan daha iyi bir sonuç olabilir. Benim tahminimi sorarsan Bayern Münih ve Hatayspor maçlarını kaçırır ama sonrasında sahalara döner. Bayern Münih hazırlıkları da hemen başladı. Günay Güvenç'in Bayern maçında kaleyi korumasını bekliyorum. Kolu askıda oyundan çıkan bir oyuncunun 3 gün sona oynamasını beklemem iyimserlik olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2023, 20:19
YORUM EKLE