"Galatasaray'da başkanlığa adayım, varlığımın yüzde 20'sini Galatasaray'a harcasam da sıkıntı çekmem"

Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Vahap Tanrıverdi, Mayıs ayındaki seçimde başkan adayı olabileceğini dile getirdi.

"Galatasaray'da başkanlığa adayım, varlığımın yüzde 20'sini Galatasaray'a harcasam da sıkıntı çekmem"

Galatasaray'da BaşkanBurak Elmas döneminde Mağazacılık A.Ş'nin başında olan Vahap Tanrıverdi'nin SkySpor Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Tanrıverdi'nin açıklamaları şu şekilde:

"BURAK ELMAS OFİSİME GELDİ, TEKLİF YAPTI"

"Burak Elmas, benim ofisime geldi. Yönetim Kurulu'nda görmek istediğini söyledi. Ben de 'Projelerinden bahseder misin?' dedim. Çünkü futbolda çok sevmediğim şeyler oluyor. Ona 'Bizde çalma çıprma olmayacak, menajerlik ücretleriyle ilgili şeffaf olunacak.' dedim."

"O ZUMRE BANA VERDİRTMEDİ"

"Galatasaray'da Mağazıcılık diye bir birim var. Çünkü Adnan Polat döneminde o birimi almak için çok büyük bir paraya talip olmuştum. Adnan Polat'la biz anlaştık. Mektepli denen bir zumre var. O zumre bana verdirtmedi. Çünkü alaylı olduğumuz için. Burak Elmas'a 'Ben Mağazıcılığı yönetirim, kulübe 1 lira zarar verdirmeyeceğim, buradaki bütün hayır giderlerini ben karşılayacağım, hiçbirinize 1 tane bedelsiz forma vermem, burayı da kâra getirip size teslim ederim.' dedim."

"BURAK ELMAS'A ÖNCE KREDİ KARTI POSTUNU GÖNDERDİM"

"22 yıldır Mağazacılıkta kâr açıklanmamıştı. Çok ciddi kâr açıklamıştık. 74 milyon TL'lik ciroyu 276 milyon TL'ye çıkardık. Depolarımızda 300 bin adet stok vardı, 1 milyon 140 bin adet stokla teslim ettik. Depoculuk sistemi kurduk, kimse çalmadı çırpmadı. Burak Elmas, Ankara'ya forma gönderdi, önce kredi kartı postunu gönderdim, formaları öyle alabildi."

"CEMAL ÖZGÖRKEY, 500 MİLYON TL ZARAR ETTİRDİ"

"Mağazacılıktaki ana projem şuydu; 2024 yılında 2 milyar TL ciroya getirip Frankfurt borsasına açmaktı. Bugün Mağazacılığın açıkladığı ciro ise 2.3 milyar TL. Demek ki yapılabiliyormuş. Cemal Özgörkey, Columbus projesiyle saçma sapan bir proje açıkladı, geldi Galatasaray'a 500 milyon TL zarar ettirdi. Bizim stoklarımızı satarak artıya çıkarmaya çalıştı ama bilançolar ortada. Yurt dışına formalar 7-8 günde gidiyor, biz 2 günde göndermiştik."

"TORRENT'İ GÖNDEREN ADAMIM"

"Dursun Özbek ile iyi geçiniyorum. Bir mağlubiyetten sonra beraber ağlamıştık. Domenec Torrent'i gönderen adamım."

"BARIŞ ALPER YILMAZ'IN TRANSFERİNİ BEN YAPTIM"

"Bugün takımımızı sırtlayan oyunculardan birisi olan Barış Alper Yılmaz'ın transferini bizzat ben yaptım, getirdim. Ankara Demirspor'un oyuncusuydu, Ankara Keçiörengücü'nde oynuyordu. Keçiörengücü İle anlaştık. Ankara Demirspor'a gittik, onlarla da anlaştık ve transferi bitirdik."

"DURSUN ÖZBEK VE ADNAN POLAT ADAY OLMAZSA BAŞKANLIĞA ADAYIM"

"Dursun Özbek, 'Aday değilim' desin, Adnan Polat da aday olmazsa başkan adayı olacağım. Bu kadar açık ve net, çünkü hayalim. Kazancımı ve varlığımın yüzde 20'sini Galatasaray'a harcasam da hiç sıkıntı çekmem." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024, 09:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

Adını ilk duydum ama dürüst adama benziyor.. çünkü menajerlik oyunları, store zararları ve bildiği ama kulübe zarar gelmesin diye açıklamadığı bir sürü dalavere işler vardır biliyoruz, onları vurgulamış.. Adnan Polat'ın onlardan ne kadar yakınıp şikayet ettiğini biliyoruz.. "İşten attığım hırsızları benden sonra gelen yönetim işe aldı" demişti.. Bu tür adamlar yönetime gelmeli.. 2 tane dürüst (Dursun ve Adnan Beyler) başkanın adını da veriyor, onlar aday olmaz ise ben olurum diyor..

nasreddinhodja
nasreddinhodja - 3 ay Önce

dursun başkanın en büyük projesi benden sonraki başkanlar kafasına göre harcama yapamayacak sistemidir...torrent i göndermek maharet değil gidici olduğu 3. maçta belliydi gelişinde atılan imzanın hesabını verin yarım sezon kalmış takım 10. sırada burak başkanın tahtı sallanıyor seçim öncesi 3sene imza nedir? tazminatla göndermek en kolayı...scott ekibinin gözüyle ve gs parası ile barış dahil tüm oyuncu alımları ekip işidir bencillik yakadan akıyor sen başkan olma...