Nevzat Dindar: "Galatasaray teklif yaptı ama 'Bekleyin' dedi"

Galatasaray, 3 kulvarda da yoluna dolu dizgin devam ederken tüm kupaları müzesine götürmek istiyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray teklif yaptı ama 'Bekleyin' dedi"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"KEREM DEMİRBAY, ELİT BİR OYUNCU"

"Kerem Demirbay özel ve elit bir oyuncu. Galatasaray'da beklentiler çok yüksek. Kerem Demirbay'a 'Dayı' benzetmesi var. Gerçekten her şeyi çözebilecek bir havası var. Sanki takımda da onun rolü bu. Problemleri çözebilecek oyuncu profilinde. Performansına baktığımızda oynadıkça skor ve asist yaptıkça özgüven de gelmeye başladı."

"KÖHN, HEYECAN VERİCİ"

"Derrick Köhn, Sacha Boey'in sol bek versiyonu. Ankaragücü ofansif anlamda sıkıntı yaratacak bir düzeyde değildi. Köhn'ün ilk maçında performansının iyi olduğunu söyleyebiliriz. Galatasaray sol beki için heyecan verici olduğunu söyleyebilirim. Daha zorlu bir rakibe karşı görmek lazım. İlk maç için izleyenlere keyif verdi."

"ICARDI'DE ABARTILACAK BİR DURUM YOK"

"Icardi, Wanda Nara ile zaman zaman problem yaşayabiliyor. Bunun yanı sıra performansıyla ilgili yaptığı bir öz eleştiri var. Daha iyi olmak ve daha fazla pozisyona girmek gibi. Ankaragücü maçında da gol atarak Galatasaray taraftarının kalbini kazandı. Final periyodunda Mauro Icardi'ye ihtiyaç var. Dönemsel bazı problemler olabiliyor ama abartılacak bir durum yok. Robot değiller sonuçta."

"NDOMBELE, 36 YAŞINDAYMIŞ GİBİ..."

"Abdülkerim Bardakcı, Sparta Prag maçında oynayacak. Kaan Ayhan'ın durumu ciddi değil. Ndombele'nin durumu şu aşamada önemli değil. Şu an Ndombele acil kodlu risk alınacak bir durumda değil. Ndombele'nin mental anlamda bir dinlenmeye ihtiyacı var. 26 yaşında ama yıllar sanki onu bu noktaya getirmiş. Vücudundaki ağırlığın yanı sıra Ndombele'ye baktığında mental bir yorgunluk var. Sanki 26 yaşında değil de 36 yaşındaymış gibi bir ruh hali içinde. Herkes düzelmesini umut ediyor."

"BARIŞ ALPER YILMAZ, ÇOK İYİ DURUMDA"

"İtalyan ve İngiliz takımları Barış Alper Yılmaz ile ilgileniyor. Sparta Prag maçında da yakından takip ettiler. Barış Alper fiziksel anlamda çok iyi durumda. Farklı pozisyonlarda oynayabiliyor ve her geçen gün üzerine koyuyor. Çağdaş Atan onun için 'Yanıyor' demişti. Sacha Boey'in rekorunu kırması zor. Türk oyuncu olduğu için zor. Yabancı oyunculara biraz daha farklı bakıyorlar. Türk bir oyuncuya kolay kolay o rakamları vermezler."

"GALATASARAY TEKLİF YAPTI, MUSLERA 'BEKLEYİN' DEDİ"

"Galatasaray yönetimi, Muslera'ya bir teklifte bulundu ve Muslera 'Bekleyin' dedi. Belli ki Muslera önce ligi tamamlamak istiyor. Uruguay'da jübilesini yapacak bir isim. Altay Bayındır, Galatasaray'ın ilgilenebileceği bir kaleci. Şu aşamada Galatasaray'ın bir anlaşma yaptığını düşünmüyorum. Şampiyonluk mücadelesi verirken bu tarz haberlerin Muslera'nın konsantrasyonunu bozacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın ana gündemi Muslera ile sözleşme imzalamak. Altay'la bir ön anlaşma yapıldığını düşünmüyorum ama Muslera gidecekse Uğurcan Çakır veya Altay'ın gündeme gelmesi çok normal."

"AURIER, 2 HAFTA İÇİNDE DÖNECEK"

"Serge Aurier 2 hafta içinde geri dönecek. Derbiyi konuşmak için erken. Beşiktaş'ın yeni transferlerini görmek lazım. Trabzonspor - Fenerbahçe ve Beşiktaş - Galatasaray maçları olası puan kayıpları olabilecek maçlar. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray birçok şeyi hayal ettiriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024, 02:11
YORUM EKLE