Galatasaray'da ilk 11'leri sızdıranları açıkladı! "Kadroyu verenler..."

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçın öncesinde Okan Buruk, ilk 11'lerin sızdırılması ve Ndombele ile ilgili çıkan asılsız haberler hakkında tepki göstermişti.

Galatasaray'da ilk 11'leri sızdıranları açıkladı! "Kadroyu verenler..."

Sabah gazetesi spor yazarı Bülent Timurlenk, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Timurlenk'in açıklamaları şu şekilde:

"SİZE BU AÇIK MEKTUBU YAZIYORUM"

Sayın Okan Buruk, size bu açık mektubu ligde 10 maç arka arkaya kazandığınız akşam yazıyorum. Şampiyon olduğunuz sezonun başında işler yolunda gitmediği günlerde bazı oyuncularınızı oynatmadığınız için üzgün olduğunuzu ifade ettiğiniz günlerde size açık açık "Galatasaray'ın başında rakiplerinizi üzmek için varsınız, yedek kalan oyuncularınızın gönlünü hoş tutmak için değil" demiştim.

"KULÜP TELEVİZYONUNDA VE SCOUT EKİBİNDEN GEÇMİŞTE GÖREV YAPMIŞ KİŞİLER"

İlk 11'inizin sızdığından şikâyetçiyseniz. Ziyech'in sağ kanatta başlaması büyük haber değil ama elinizde iki sol bek varken iki taşı birden oynatıp Sanchez'i sol stopere çekip, Abdülkerim'i sevmediğini ifade ettiğiniz sol beke çekmek 9 sütuna manşetti. Bu kadroyu "önceden" verenlerin muhabirler değil de, kulübünüzün televizyonunda ve scout ekibinde geçmişte görev yapmış kişiler olduğu konusunda da bilgilendirilmiş olmanız gerekli.

"GERÇEĞİ AÇIKLAMAK İÇİN MAÇ GÜNÜNÜ BEKLEMEMELİYDİNİZ"

Bayern maçı öncesi kamp yapmadığınız otele (!) nedense oda servisinden değil de dışarıdan hamburger sipariş ettiği iddiasını ortaya atanların bu memleketten olduğunu biliyorken, bu haberin İspanya'dan takla atıp "sizi çok seven" sayfalarda 9 sütuna "Dombili" diye manşet olması da hayatın tesadüfü olmasa gerek. Gerçeği açıklamak için maç gününü beklememeliydiniz.

"ÇORBAYA DÖNDÜ"

Kasımpaşa karşısında daha fazla üreten bir orta saha için Sergio Oliveira ile başlayabilirdiniz. Kerem'in forvet arkasında sırtında ve yüz ifadesinde taşıdığı melankolinin, Zaha'nın iştahlı oyunuyla dengelendiği maçta 3 sarı kartı olan Muslera'yı da belki de hem Hatay deplasmanı hem de Bayern Münih sınavını düşünerek dinlendirebilirdiniz. "İğne" ile oynayan Icardi hep son düdüğü görürken dün Muslera, Boey, Sanchez, Torreira ve Zaha ile kazandığınız oyunun ikinci yarısının değişikliklerle çorbaya döndüğünü (kaleye bir isabetli şut) hatırlatır, Manchester United deplasmanında sofraya koyduğunuz ana yemeğin benzerleri için düşünmenizi dilerim. Çarşamba akşamı Allianz Arena'da kafanızın az karıştığı bir akşam olması dileğiyle...

Kaynak: Bülent Timurlenk / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2023, 19:49
YORUM EKLE