Tanju Çolak: "Şapka çıkarmak lazım ama çok çalışması gereken tek bir şey var"

Galatasaray, Wilfried Zaha'nın golleriyle Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

Tanju Çolak: "Şapka çıkarmak lazım ama çok çalışması gereken tek bir şey var"

Sports Digitale Youtube kanalında Tanju Çolak, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çolak'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, ZOR DA OLSA KAZANDI"

"3 puan Zaha'dan geldi. Tebrik ediyorum. Galatasaray'ın yapmış olduğu transferlerin hepsi birer yıldız. Galatasaraylı oyuncular bireysel yetenekeleriyle maçı kazanmasını biliyor. Galatasaray, zor da olsa kazanan taraf oldu."

"MUSLERA'NIN SAKATLIĞI BÜYÜK SIKINTI"

"Bayern Münih maçı öncesi Muslera'nın sakatlığı büyük sıkıntı. Kaleci için en zor yer ayağının dibidir. Maç 0-0’ken Muslera’nın bir kurtarışı var ki, muhteşem bir kurtarış. İşte bu yüzden Muslera."

"KEREM'e ŞAPKA ÇIKARMAK LAZIM"

"Kerem Aktürkoğlu'na şapka çıkarmak lazım. Bu kadar mı koşar, bu kadar mı insanın yüreği olur? Ayağa kafayla giriyor, korneri atmaya gidiyor, sol bekten top çıkarıyor, araya dikine paslar atmaya çalışıyor, çok çalışması gereken tek bir şey var, son vuruşlarda çok daha iyi olmalı."

"ZAHA, ADRES BELİRLEYEREK VURDU"

"Zaha, o kadar muhteşem bir vuruş yaptı ki öyle kafasına göre vurmadı, bilinçli vurdu. Ayağının iç üstüyle adres belirleyerek vurdu. Kesinlikle muhteşem gol." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2023, 16:43
YORUM EKLE