Galatasaray'ı şok eden talep! Kendi oyuncusu için ücret istediler!

Galatasaray'da iç ve dış transferde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor.

Galatasaray'ı şok eden talep! Kendi oyuncusu için ücret istediler!

Galatasaray muhabiri Alper Mert, Taktik Mania Plus Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Mert'in açıklamaları şu şekilde:

"BAŞAKŞEHİR, DUBOIS İÇİN ÜCRET TALEP ETTİ"

"Leo Dubois konusunda Başakşehir, Galatasaray'dan ücret talebi var. Göksel Gümüşdağ'ın tavrı konu Galatasaray olduğu zaman pek olumlu olmuyor."

"BU SEZONUN İKİ OYUNCUSU BARIŞ ALPER VE ABDÜLKERİM

"Bana göre bu sezonun iki oyuncusu var. Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı. Abdülkerim Bardakcı, Bülent Korkmaz'dan sonra gördüğüm en iyi yerli stoper."

"MUSLERA İLE 1 YILLIK SÖZLEŞME"

"Galatasaray, Muslera ile 1 yıl daha sözleşme uzatmak istiyor."

"ICARDI, KORKU VERDİ"

"Icardi'nin İstanbulspor maçındaki hırsı dosta güven, rakiplere korku verdi." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2024, 23:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

Tabi suç o kulübün, büyük ve en dürüst başkanlarımızdan biri olan Adnan Polat'a en ağır küfürleri eden at hırsızı başkanında değil, ne idüğü belirsiz ve nereden beslendiği muamma olan bu kulüple iş yapanlardadır.. Debois orada döktürüyor, Midtsjo ise Pendik'de döktürüyor.. Bunları yalvar yakar sıradan kulüplere peşkeş çekenler hatalıdır.. Paralarımız işte böyle çarçur ediliyor..

İsa
İsa - 3 ay Önce

İster kardeşim senin ne işin olur başakşehirle... adamlar fb yandaş takımı... tff de gs karşı oyunlar oynanirken bjk+fb+başakşehir beraber hareket etmedi mi... gönder anadolu kulubüne... kaldı ki dobias neden gönderdiniz adam kötü maç çikarmadi ki gs da..

Mert Karadağ
Mert Karadağ - 3 ay Önce

Bir oyuncunun 1 yıl kiralık verilmesi, o oyuncunun tapusunun 1 yıl boyunca kiralık gittiği takıma ait olur. Bu durumda da her takım kendi oyuncusu için para isteyebilir. Çok normal bir durum. Normal olmayan "Kendi oyuncusu için GS den para istediler" diye başlık atılarak demagoji yapılmasıdır