"Galatasaray ile sözleşmesini feshetti, yarın Gaziantep'e gidiyor"

Galatasaray'da Oğulcan Çağlayan dönemi sona erdi.

"Galatasaray ile sözleşmesini feshetti, yarın Gaziantep'e gidiyor"

Galatasaray'ın 27 yaşındaki oyuncusu Oğulcan Çağlayan ile yollar ayrıldı.

Sports Digitale'den Ertan Süzgün, sıcak gelişmeyi aktardı.

"SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ, GAZİANTEP'E DAVET EDİLDİ"

Süzgün, yaptığı açıklamada; "Galatasaray'la sözleşmesini fesheden Oğulcan Çağlayan, sözleşme görüşmeleri için yarın Gaziantep'e davet edildi." ifadelerini kullandı.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN'IN GALATASARAY PERFORMANSI

Sarı kırmızılı takıma transfer olduktan sonra Eyüpspor, Giresunspor ve Pendikspor'a kiralık olarak giden Oğulcan Çağlayan, Galatasaray kariyerinde 29 maça çıkarken 4 gol ve 1 asist katkısı yaptı.

TRANSFERİ BÜYÜK OLAY OLMUŞTU

Oğulcan Çağlayan 2020 yazında Çaykur Rizespor İLE sözleşmesini feshederek Galatasaray ile anlaşmaya varmış ve sonrasında ise bu transfer hem krize hem de hukuki itirazlara neden olmuştu.

Çaykur Rizespor'un şikayeti üzerine Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Oğulcan Çağlayan'a Çaykur Rizespor ile sözleşmesini usulsüz bir şekilde feshettiği gerekçesiyle 6 maç ceza ve 1.2 milyon Euro para cezası vermişti. Galatasaray'ın itirazı sonrasında TFF Tahkim Kurulu, UÇK tarafından verilen 6 maçlık cezayı 3'e indirmişti.

27 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile Haziran 2024'te sözleşmesi sona eriyordu.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2023, 19:18
YORUM EKLE