Nevzat Dindar: "Ailesi İstanbul'a yerleşti, Galatasaray'ın eli güçlenecek"

Galatasaray'da transferin son günlerine girilirken hareketli bir gündem yaşanmaya devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Ailesi İstanbul'a yerleşti, Galatasaray'ın eli güçlenecek"

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"DUBOISİ BİRAZ UĞRAŞTIRIYOR"

"Galatasaray'ın Leo Dubois ile henüz yolları ayrılmadı. Dubois biraz uğraştırıyor. Bu problem çözülmeye çalışılıyor ama bu iş kolay değil. Dubois ile yollar ayrılırsa yerine bir takviye gerekiyor. Dubois dışında hiçbir yabancı oyuncuyla yollar ayrılamaz. Yabancı transferi imkansız. Yerli transferi için Dubois sonrası yerli bir takviye olabilir."

"OKAY YOKUŞLU, BERKAN'IN YERİNE DÜŞÜNÜLEBİLİR"

"Galatasaray, Antalyaspor'dan Bünyamin için nabız yokladı. Antalyaspor, Bünyamin için 3 milyon Euro istiyor. Okay Yokuşlu konuşuluyor ama elinizde Kaan Ayhan varken Kaan'ı kullanırım. Galatasaray, Okay'ı alırsa Berkan'ın yerine düşünülebilir. Okay fena işler yapmadı."

"AİLESİ İSTANBUL'A YERLEŞTİ"

"Salih Özcan'ı Borussia Dortmund bırakmıyor. Borussia Dortmund'dan Gökdeniz Gürpüz ve Bayern Münih'ten Eyüp Aydın transferleri ise belli prosedürleri bekliyor. Transferlerde herhangi bir problem yok. Dortmund'dan Gökdeniz'in ailesi İstanbul'a yerleşti. FIFA'dan bazı belgeler bekleniyor. Bu iki takviye ile yerli rotasyonunu biraz daha güçlendirmiş olacak."

"SÜRPRİZLER OLABİLİR"

"Tarihin en iyi kadrosu kuruldu. 15 Eylül'e kadar sürprizler olabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2023, 19:02
YORUM EKLE