"Galatasaray ilk görüşmeyi yaptı, Galatasaray amblemini görünce..."

Yeni sezona da iddialı bir kadroyla kurmak isteyen Galatasaray'da bugün flaş bir gelişme yaşandı.

"Galatasaray ilk görüşmeyi yaptı, Galatasaray amblemini görünce..."

Sivasspor galibiyetiyle birlikte zafer yolunda çok önemli bir avantaj yakalayan Galatasaray artık şampiyonluğa koşuyor. Sarı-Kırmızılılar'da bir yandan yeni sezonun transfer çalışmaları da tam gaz devam ediyor. Gelecek-gidecek isimler üzerinden planlamalar yapılırken kiralık olarak kadroda yer alan isimler hakkında da karar verildi.

Yıldızlar kararını verdi

Aslan bu sezon kiralık olarak oynayan futbolcuları Mauro Icardi ve Milot Rashica için şimdiden kulüpleriyle görüşmelere başladı. Her iki futbolcuya talip olan başka takımlar da var; tam da bu noktada futbolcuların iradesi devreye giriyor. İki futbolcu da Galatasaray'da devam etmeyi istiyor. Milot Rashica'nın temsilcisi Aykut Erçetin, Kosovalı futbolcu için Galatasaray ile Norwich City arasında ilk görüşmenin yapıldığını söyledi.

Radyospor'a konuşan Erçetin, şunları söyledi:

"Galatasaray ilk görüşmeyi yaptı"

"Galatasaray ilk görüşmeyi yaptı. Elbette sonraki görüşmeler de olacak. Hiçbir transfer bir görüşmeyle sonuçlanmaz. Milot'a talip olan başka takımlar da var; ama o, Galatasaray'da kalmak istiyor. Sosyal medya paylaşımlarına baktığınız zaman da anlayabilirsiniz, Galatasaray'ı ne kadar çok sevdiğini. Son maçtan sonra galibiyet kutlamalarına oğlunu da yanına alarak katıldı. Oğlu Mayıs'ın 19'ında doğdu. Mayıs 5. ay, 19. gün ise 19-05 oluyor, yani Galatasaray'ın kuruluş yılı. Bu nedenle oğlu alıştı, Galatasaray amblemini görünce happy birthday (Mutlu yaşlar) diyor. Tam olarak benimsediler kulübü."

"Galatasaray'da devam etmek istiyor"

"Milot, Galatasaray'da devam etmek istiyor. Bu Norwich City'nin de vereceği kararı etkileyecek. İkinci görüşmede ne olacağını göreceğiz'' dedi.

"Üretkenlikten uzak olduğuna katılmıyorum"

Aykut Erçetin, Rashica'nın son haftalarda, taktik olarak, Boey'e orta ve bindirmeler için alan açmak adına, oyunu defansif yönüyle daha fazla oynadığını belirterek, "Birkaç maçtır üretkenlikten uzak olduğunu söyleyenlere katılmıyorum; çünkü taktik gereği her zaman takım savunması içinde yer alıyor ve bu anlamda takımına çok yardımcı oluyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2023, 14:18
YORUM EKLE