Galatasaray'ın 3 yıldızının son durumu açıklandı!

Galatasaray'da yeni transferlerin ne zaman sahalara döneceği merak edilirken resmi açıklama geldi

Galatasaray'ın 3 yıldızının son durumu açıklandı!

Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce, yeni transferlerin son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İnce'nin açıklamaları şu şekilde:

"ZIYECH, ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TAKIMLA ÇALIŞACAK"

"Hakim Ziyech, önümüzdeki salı veya çarşamba günü takımla birlikte antrenmanlara başlayacak."

"ZAHA KENDİNİ DENEDİ VE FARK ETTİ"

"Wilfired Zaha'nın geçen sezon tekrar eden kas sakatlıkları olmuş ama Crystal Palace geçen sezon mecburen bu şekilde kullanmış. Zaha da kendini denedi, istediklerini yapabilecek fitnessa sahip olmadığını fark etti. Sakatlığında kötü bir şey yok ama takım ligden düşmesin diye 2 hafta sonra sahaya çıkmak zorunda kalmış. Bu yıpranmışlığın üstüne gitmemek gerekiyor. Özel bir programa başladık."

"NDOMBELE'NİN BİRAZ KİLOSU VAR AMA DÜŞÜRECEĞİZ"

"Tanguy Ndombele'nin bir sıkıntısı yok. Bazı oyuncuların yağ oranı, en iyi olduğu zamanda diğer oyunculardan daha yüksektir. İdeal bir oyuncunun %11-12'nin altında kalması gerekiyor. Dünya futbolunda %16'yla oynayan çok iyi oyuncular var. Bu çocuğu da %11'lere düşürdüğünde sahada hayalet olur. Evet biraz kilosu var ama düşüreceğiz. Abartılı bir durum yok. Bu şekliyle Tottenham'da antrenmanlara çıktı. Tottenham ve Napoli'deki raporları bizde. En fit olduğu dönemlerdeki kiloları da bu şekilde." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2023, 12:28
YORUM EKLE