Erden Timur: "Ben hakkımı helal etmiyorum, hiçbir Galatasaraylı helal etmesin"

Galatasaray'da Erden Timur, basında ve sosyal medyada çıkan transfer haberlerine tepki gösterdi.

Erden Timur: "Ben hakkımı helal etmiyorum, hiçbir Galatasaraylı helal etmesin"

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, basın toplantısında Galatasaraylı taraftarlara seslendi.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"OYUNCULARIMIZA SAHİP ÇIKALIM"

"Türk Ligi'nin seviyesi arttı, bu sene daha da artacak. Bu sene için çok farklı çalışma yapacağız. Dayanışma ve konsantrasyon senesi. Galatasaray taraftarlarına sesleniyorum. Dayanışma nedir? Her türlü şeye sahip çıkmaktır. Zorlukta bir arada olmaktır. Kurtuluş mücadelesi gibi görmek lazım. Oyuncularımıza sahip çıkalım. Oyuncularımıza top kaybettiğinde tepki olmamalı. Yerli-yabancı ayrımı gibi yapıyoruz... Ne olursa olsun destek verelim. Şampiyon olacaksak, beraber olacağız. Bölünerek şampiyon olursak, olmayalım. Bir manifesto okumuştum, bunu tekrarlamam lazım. Konsantrasyonumuzun bozulması için neler yapılmaya başlandı. Ve daha da yapılacak. her şeye karşı uyanık olmamız lazım. Kötü ve etik dışı şeyler yapmayacağız. Yapana müsaade etmeyeceğiz."

"BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM, HİÇBİR GALATASARAYLI DA HELAL ETMESİN"

"Etkileşim için transfer haberi veren muhabir ve medyaya hiçbir Galatasaraylının hakkını helal etmemesini istiyorum. Ben helal etmiyorum. Alınan alınsın gücenen gücensin, bu net kulübe zarar verme amacıdır."

"500 HABERİN 490'I YALAN"

"Verilen transfer haberleri külliyen Galatasaray'a zarardır. Alınan alınsın, gücenen gücensin bu net bir şekilde kulübe zarar vermektir. 500 haber çıkıyorsa 490'ı yalan. Transfer çok dinamik bir şey, doğru üç gün sonra yanlış olabiliyor."

"HAYAL ETMEKTEN KAÇINMAYIN"

"Şampiyonlar Ligi'nde grup zor. Ama bu takıma Inter forması giydirelim, zor der miyiz? Hayal etmekten kaçınmayın. Sosyal medyada linç yeriz diye hayal ettiğimizi söyleyemiyoruz. Ne oluyor, Galatasaray kaybediyor."

"SPONSORLUKLAR 53 MİLYON EURO'YU BULDU"

"Toplam sponsorluklar 53 Milyon Euro'yu buldu. 30 milyon Euro bu seneki stat ve diğer sponsorluklar. Sporcularla ilgili sponsorluklar var. Beşiktaş da Sergio Ramos transferi için sponsorlarla görüştü. Bu normal bir şey. Bu sponsorluk geliri bir rekor, daha da artacak. Geçen sene 17 milyon Euro'ydu, bu sene 53 milyon Euro."

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2023, 18:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muammer Yılmaz:
Muammer Yılmaz: - 8 ay Önce

Tüm GS lılar seni taktir ediyor.Gerisi teferruat o güzel kafanı yorma. Enbüyük Cimbom.

Eyüp Büyükatli
Eyüp Büyükatli - 8 ay Önce

Erdem bey gerçek Galatasaray lilar size minnettar bulu bilin gerisi zaten önemli degil

Kanunî
Kanunî - 8 ay Önce

Galatasaray Ülkemize büyük başarılar getiren bir spor kulübümuz sadece Galtasaraylilar değil tüm spor severler olarak bu başarılara kim katkı sağladı ise bir Trabzonsporlu olarak kendilerini tebrik ediyorum. Hagi'yi izlemek ne kadar güze ne kadar güzeldi hala daha golerini izliyorum. Ya şimdi icardi'yi izlemek çok keyif verici oluyor futbolun zevkine variyoruz . Sen çok yaşa cimbombom .

Ali dogan
Ali dogan - 8 ay Önce

Seni taktir ediyoruz g saray camiasi üzülme yanindayiz