Galatasaray'ın Başakşehir maçı muhtemel 11'i! Değişiklikler var

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile karşılaşacak. RAMS Başakşehir - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray'ın Başakşehir maçı muhtemel 11'i! Değişiklikler var

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir'in konuğu olacak.

KARŞILAŞMA SAAT 20:00'DE

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılacak maç, saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Mücadele beIN Sports'tan yayınlanacak.

Ligde 4 maça çıkan sarı-kırmızılı takım, 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Bir maçı eksik Galatasaray, aynı sayıda maçı bulunan lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada yer buldu.

Sezona iyi başlayamayan RAMS Başakşehir ise 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 yenilgi yaşadı. Turuncu-lacivertliler, 3 puanla haftaya 16. sırada girdi.

GALATASARAY, 17 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Galatasaray, son 17 resmi maçında mağlubiyet yüzü görmedi.

Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı.

"Cimbom" bu sezon da Trendyol Süper Lig'de 4, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 1 olmak üzere çıktığı 11 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı.

GÖZLER MAURO ICARDI'DE

Galatasaray'da sezona iyi başlayan Mauro Icardi, Başakşehir'e karşı da takımının en önemli gol umudu olacak.

Sarı-kırmızılı ekibin geçen sezonki şampiyonluğunda başrolü oynayan futbolculardan olan Arjantinli yıldız, bu sezona da etkileyici bir giriş yaptı. 30 yaşındaki santrfor, bu sezon çıktığı 9 resmi maçta 8 kez fileleri havalandırdı.

Süper Lig'de forma giydiği son 3 müsabakada 5 gol atan Icardi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 kez skoru değiştirerek takımına katkı verdi.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL İLK 11'İ

Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Sergio Oliveira, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2023, 17:49
YORUM EKLE