"Galatasaray'ın orta saha transferini eski oyuncusu getirecek, ciddi paralar kazandırabilir"

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele'yi gözden çıkaran Galatasaray, orta saha transferindeki hedefini netleştirmiş durumda. 

"Galatasaray'ın orta saha transferini eski oyuncusu getirecek, ciddi paralar kazandırabilir"

Galatasaray'da müthiş başlayan sezonu rağmen bazı yeni transferler bekleneni veremedi. Devre arası transfer döneminde bu oyunculardan bazılarını göndermek isteyen sarı-kırmızılılarda, giden oyuncuların yerlerine yapılacak transferler de belli oldu.

TANGUY NDOMBELE'NİN KONTRATI FESHEDİLECEK 

Tottenham’dan kiralanan ve büyük hayal kırıklığı yaratan Ndombele’nin kontratını devrede feshetmeye hazırlanan Galatasaray, 8 numaraya takviye yapmaya hazırlanıyor. Aslan, yaz transfer döneminde de gündemine gelen isim için girişimlere başlıyor.

SORUNSUZ GİDERSE YERİNE TRANSFER YAPILACAK 

Orta sahaya Tottenham’dan kiralanan ve 15 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu bulunan Ndombele’den hiç memnun kalmayan Sarı-Kırmızılılar, 26 yaşındaki futbolcuyla ara transferde yollarını ayırmak istiyor. Yıldız futbolcunun kiralık kontratı sorunsuz şekilde feshedilirse, bu bölgeye bir transfer yapılacak.

LİSTENİN İLK SIRASINDA EMIL BREIVIK VAR 

Gündemin ilk sırasında da Şampiyonlar Ligi elemesindeki Molde maçlarında sahada Galatasaray’a ciddi sıkıntılar yaşatan Emil Breivik var. Galatasaray’ın 23 yaşındaki oyuncu için ilk girişimi olumsuz sonuçlanmıştı.

POTANSİYELİ ÇOK YÜKSEK, CİDDİ PARALA KAZANDIRABİLİR

Norveçli futbolcunun oyunu iki yönlü oynayabilmesi, 6, 8 ve 10 numaralı pozisyonlarda aynı etkiyle görev yapabilmesi, fiziği ve temposu Okan hocayı mest etmiş durumda. Sarı Kırmızılılar ayrıca genç futbolcunun potansiyeline ulaşması halinde gelecekte Galatasaray’a ciddi paralar kazandırabileceğini düşünüyor.

CİDDİ BİR BÜTÇE AYRILACAK

Norveç Ligi’nde 24 maçta 6 gol 6 asist, 6 Şampiyonlar Ligi eleme maçında 2 asist, 3 Avrupa Ligi maçında da 2 asistle oynayan Breivik için ciddi bir bütçe ayrılacak.

MARTIN LINNES YARDIM EDECEK 

Galatasaray, Emil Breivik transferi için Molde’de kaptanlık pazubandı takan eski oyuncusu Martin Linnes’ten de destek isteyecek.

Sarı-Kırmızılılar’ın listesinde başka orta saha oyuncuları da var. Özellikle 8-10 numara oynayabilecek bir tipte oyuncu transfer edilmesine artık kesin gözüyle bakılıyor. Okan Buruk’un yönetime tıpkı yaz döneminde olduğu gibi geniş bir liste verdiği öğrenildi.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2023, 21:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali
Ali - 7 ay Önce

Iste Bu transfer edecekseniz bu adami transfer edin. Gerekiyorsa verin 10 milyon euro ama adamdan verim alirsiniz.

Cunnigham
Cunnigham - 7 ay Önce

Adam bizle maça çıkmasaydı,varlığından bile haberimiz olmayacaktı.Scout ekibi maalesef uyuyor..transferleri menajerler yapıyor