"Galatasaray'ın Vinicius Jr'u olduğunu gösterdi, çok benziyordu"

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Nef Stadyumu'nda Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.

"Galatasaray'ın Vinicius Jr'u olduğunu gösterdi, çok benziyordu"

Fanatik Gazetesi yazarı Serkan Akcan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akcan'ın açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray, güçlü takım omurgasıyla şampiyonluk yarışında en önde koşuyor. Nelsson, Torreira, Icardi hattında sezon başından bu yana omurga gücünü zedeleyecek büyük hatalar görmeyen Galatasaray, itidalli oynayıp az pozisyon verdiği bir final maçını daha kazandı.

"ICARDI, ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EN BÜYÜK PAYIN SAHİBİ OLMAYA ÇOK YAKIN"

Sivasspor karşısında Torreira yine insan üstü bir mücadele ortaya koyarken, Icardi sahayı ve oyunu herkesten daha önce tarayarak maça damgasını vurdu. Galatasaray, topa sahip olduğu ama az pozisyon ürettiği maçta yakaladığı iki fırsatı Icardi marifetiyle gole çevirerek maçı kazandı. Icardi sezonun finaline gelirken vitesi öylesine doğru zamanda yükseltiyor ki, şampiyonluk yolunda en büyük payın sahibi olmaya çok yakın. Kerem Aktürkoğlu’nun müthiş pasını gol yapması artık Icardi’nin vasatı haline geldi. Fakat Boey’in ortasında mesafeli yüksek ortasını o kadar dar açıdan kafayla ağlara göndermesi çok sıra dışıydı.

"VINICIUS JR'A ÇOK BENZİYORDU"

Kerem demişken, Icardi’ye hazırladığı pozisyon Real Madridli Vinicius Jr’ın imza geçiş setlerine çok benziyordu. Kerem, topla ligin en hızlılarından biri olduğunu, takımının ilk golünü hazırlarken gösterdi. Önce Rashica’ya, geçmeyince de Icardi’ye uzattığı pas en az gol kadar görkemliydi. Torreira, gerçek bir ‘Atom karınca’ performansı gösteriyor. Sivasspor’a karşı da orta sahaya koyduğu enerji, kazandığı toplar, yerinde geri koşular Torreira’yı gecenin adamı yapmaya yetecek kadar iyiydi.

Galatasaray, taraftarının önünde belki silip süpürmedi ama temkinli ve doğru bir planla rakibine çok az pozisyon vererek kazandı, şampiyonluk yolunda dev bir adamı daha attı.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2023, 01:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cimbomlu genç
Cimbomlu genç - 12 ay Önce

Artık lütfen kerem aktüekoğlunu herhangi birine benzetmeyi. Vinicius kiiiimmm Kerem kim. Kerem işini yapsın Cimnbom şampiyon olsun okadar. Türkleri birilerine benzetmeyi bırakın o iş tutmaz.