"Galatasaray, İstanbul'a davet etti! 2 yıllık imza attıracak"

Galatasaray, 2 yıllık sözleşmesi kalan Lucas Torreira'nın maaşında iyileştirme yaparak sözleşmesini 2 yıl daha uzatacak.

"Galatasaray, İstanbul'a davet etti! 2 yıllık imza attıracak"

Galatasaray yönetimi, takımın atom karıncası Lucas Torreira'nın sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Torreira'nın 2026'da bitecek olan sözleşmesini 2 yıl daha uzatmayı kararlaştırdığı belirtildi.

2 MİLYON 750 BİN EURO KAZANIYOR

Torreira, Sarı-Kırmızılı kulüpten yılda 2 milyon 750 bin Euro kazanıyor. Yeni teklifte bu rakamın biraz daha artırılabileceği ileri sürüldü. 

MENAJERİ İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ

Galatasaray'ın yıldız orta sahanın menajeri Pablo Bentancur'u İstanbul'a davet ettiği belirtildi. Kısa süre içinde futbolcuyla bir araya gelecek olan yönetim teklifini iletecek.

6 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLDİ

2022 yılında İngiliz devi Arsenal'den 6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Torreira kısa süre içinde gösterdiği performansla G.Saray taraftarının sevgilisi olmayı başardı.

PİYAA DEĞERİ 15 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olan Uruguaylı oyuncu bu sezon forma giydiği 20 maçta 1 asist üretti. Uruguay Milli Takımı'nda 40 kez forma giyen Torreira'nın G.Saray'ın yeni sözleşme teklifini kabul edeceği ve kariyerini İstanbul'da sürdürmek istediği öğrenildi. 

Kaynak: Takvim

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2023, 23:23
YORUM EKLE