Galatasaray taraftarına küfür etti, sözleşmesi feshedildi!

Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 turu J Grubu 2. maçında JDA Bourgogne Dijon’a 96-93 mağlup olan Galatasaray Ekmas'ta Başantrenör Zvezdan Mitrovic, sarı kırmızılı taraftarlarla tartıştı.

Galatasaray taraftarına küfür etti, sözleşmesi feshedildi!

Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 turu J Grubu 2’nci maçında Galatasaray Ekmas, 25 sayı öne geçtiği mücadelede Fransa temsilcisi JDA Bourgogne Dijon’a 96-93 mağlup oldu.

TARAFTARLARDAN BAŞANTRENÖR MITROVIC'E İSTİFA ÇAĞRISI

Sarı kırmızılı taraftarlar, 96-93 biten Dijon mağlubiyetinin ardından başantrenör Zvezdan Mitrovic'e tepki gösterdi.

TARAFTARLARA TEPKİ GÖSTERDİ

Müsabakada 25 sayı farkla öndeyken mağlup olan Galatasaray Ekmas’ta başantrenör Zvezdan Mitrovic, karşılaşma sonunda soyunma odasına giderken Galatasaray taraftarları Karadağlı başantrenöre istifa tezahüratlarında bulundu ve tartışma yaşandı.

"İSTİFA EDECEK BİR SEBEP GÖREMİYORUM"

Müsabakanın ardından sarı kırmızılı taraftarlarla tartışan Mitrovic, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" şeklindeki soru üzerine, "İstifa edecek bir sebep göremiyorum. Bunu neden sorduğunuzu bilmiyorum. Bu çok ilginç. Basın toplantılarında ilk kez soru soran birini görüyorum.  Bilmiyorum belki de hali hazırda son 16 turu oynarken ve çeyrek final hedefimiz varken sen beni kovardın." ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Galatasaray Ekmas, taraftara küfreden ve tribünlerle kavga eden Başantrenör Zvezdan Mitrovic’in sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 03:03
YORUM EKLE