Serhat Akın: "Galatasaray'ın yükselen yıldızı, herhalde hocasını daha fazla mutlu edemez"

Galatasaray'ın Süper Lig'deki dolu dizgin ilerleyişi devam ediyor.

Serhat Akın: "Galatasaray'ın yükselen yıldızı, herhalde hocasını daha fazla mutlu edemez"

Gurmespor Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"BARIŞ ALPER YILMAZ YÜKSELEN YILDIZ"

"Barış Alper Yılmaz, son haftaların yükselen yıldızı. Sol bek oynuyor, defansif anlamda her şeyi doğru yapıyor, bir de ofansa katkı veriyor. Ofans oynuyor, maçın akderini değiştirecek golü atıyor ve yine defansif anlamda da takıma yardım ediyor. Herhalde hocasını daha fazla mutlu edemez."

"EN BÜYÜK SİLAH OKAN BURUK"

"Okan Buruk'u tebrik etmemiz gereken bir konu var. Taşlerı yerinden oynatabiliyor. Bire bir değişiklik yapmıyor. Galatasaray'ın en büyük silahı Okan Buruk, kim ne derse desin."

"KEREM'DEN ÇOK ŞEY BEKLEDİKLERİ İÇİN TEPKİ OLUYOR"

"Galatasaray taraftarları, bir sonraki maç oyuncu kendini toparlasın diye hemen tepki gösteriyor. Oyuncularını disipline zorluyor. Belki alkışlasalar ve diğer maç da kötü performans gösterse bu sefer yedek kalmaya başlayacak. Ters tepmiyor, çünkü Kerem Aktürkoğlu da ondan besleniyor. O tepkiyi hemen gole çeviriyor ve cevap veriyor. Taraftarlar, Kerem'e bu sezon ilk kez yapmadı. Kerem kızıyor ama hemen cevap veriyor. Galatasaray taraftarı sevmediği oyuncuya bu tepkiyi göstermiyor. Benim kendi bakış açım bu. Beklentisi olduğu, sahiplendiği oyuncuya yapıyor. Belki iki maç kötü oynadığında Barış Alper Yılmaz'a da yapacaklar. Tete, daha mı iyi? Mesela ona mırıldanmıyorlar. Kerem'den çok şey bekledikleri için yapıyorlar. Galatasaray camiasında bu var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 13:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selcuk aydin
Selcuk aydin - 3 ay Önce

Fenerbahçenin eski futbolcusu serhat akının yorumuna katılıyorum