George Gardi: "Galatasaray'da oynama şansı var, bi̇rkaç hafta i̇çi̇nde belli olacak"

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında ilk olarak Icardi konusu için hamle yapılacak.

George Gardi: "Galatasaray'da oynama şansı var, bi̇rkaç hafta i̇çi̇nde belli olacak"

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa uzanan Galatasaray'da Mauro Icardi'nin takımdaki geleceği bir numaralı gündem maddesi haline geldi.

Yönetim, Arjantinli golcünün bonservisini almak için PSG ile pazarlıklarını sürdürüyor. Yıldız oyuncunun adı son dönemde Atletico Madrid, Roma ve Boca Juniors ile de anılıyor.

Bununla birlikte Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. Nara'nın açıklaması, Icardi ve ailesinin Galatasaray'a veda edeceği şeklinde yorumlandı.

Öte yandan 30 yaşındaki futbolcunun geleceğine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

KRİTİK İSİM KONUŞTU

Icardi'nin yanı sıra Nicolo Zaniolo ve Lucas Torreira'nın da Galatasaray'a transferinde önemli rol oynayan menajer George Gardi'den bir açıklama geldi.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun YouTube kanalına konuk olan Gardi, Icardi'nin geleceğiyle ilgili son durumu hakkında şu bilgileri paylaştı:

"PAZARLIK YAPMAMIZ GEREKİYOR"

"Galatasaray'ın Mauro Icardi'yi gelecek yıl takımda tutma şansı var. Icardi, İstanbul'da mutlu ve mi̇lyonlar tarafından sevi̇li̇yor, bu da önemli̇. Ancak elbette pazarlık yapmamız gereki̇yor. Muhtemelen önümüzdeki̇ bi̇rkaç hafta i̇çi̇nde durumu belli olacaktır." ifadelerini kullandı.

DAMGA VURAN PERFORMANS

Sezon başında Fransız devi PSG'den kiralanan Mauro Icardi, sezona damgasını vurdu.

Golcü oyuncu, Süper Lig'de çıktığı 23 maçta 21 gol, 7 asistle oynayarak takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.

Yıldız isim, Türkiye Kupası'nda da 2 maçta 1 gol 1 asist kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2023, 13:19
YORUM EKLE