Gökmen Özdenak: "Fenerbahçe'de kimse ağlamasın, kırk takla atıyor, Galatasaray'ın en çok..."

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk rekabetinde hakemlerin Fenerbahçe lehine haksız bir yönetimi bulunuyor.

Gökmen Özdenak: "Fenerbahçe'de kimse ağlamasın, kırk takla atıyor, Galatasaray'ın en çok..."

Telegol yorumcusu Gökmen Özdenak, Fenerbahçe maçlarında yapılan hakem hatalarına tepki gösterdi.

Özdenak'ın açıklamaları şu şekilde:

"DZEKO PENALTI ALMAK İÇİN KIRK TAKLA ATIYOR"

"Fenerbahçeli futbolcular sürekli yerlerde ve artislik yapıyorlar. Özellikle de Edin Dzeko. Penaltı almak için kırk takla atıyor. Düşüşlerini izleyin, kendinizi gülmekten yerlere atarsınız. Hakemler de büyük tolerans gösteriyorlar."

"FENERBAHÇE'DE KİMSE AĞLAMASIN"

"Bu saatten sonra artık Fenerbahçe'de kimse ağlamasın. Bütün gri kararlar onların lehine veriliyor. Aynı pozisyonları rakibe verebilir misin? Veremezsin. O zaman tartışmanın anlamı yok. Kırmızı kartlara bir şey demiyorum ama penaltılar çok kolay veriliyor."

"GALATASARAY'IN KOLLANDIĞI ANLAMINA GELMİYOR"

"Galatasaray'ın en çok kupa kazanan takım olması hakemler tarafından kollanıyor anlamına gelmiyor. Sen 2006'da boş kaleye topu atamıyorsan, 2010'da 30 şuttan bir tanesini içeri sokamıyorsan bunu kendin çözeceksin. Fenerbahçe kaçan şampiyonluklarda hep ayağına sıktı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024, 23:05
YORUM EKLE