Haldun Domaç: "Galatasaray’da herkes bu transferleri konuşacak"

Galatasaray'da devre arasında önemli transfer gelişmelerinin yaşanması bekleniyor.

Haldun Domaç: "Galatasaray’da herkes bu transferleri konuşacak"

Futbol yorumcusu Haldun Domaç, Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemine dair bilgiler aktardı.

Domaç'ın açıklamaları şu şekilde:

-HERKES BU TRANSFERLERİ KONUŞACAK-

"Galatasaray’da herkes bu transferleri konuşacak. Galatasaray, Fluminense'de oynayan stoper Nino ile ilgili bir araştırma yapmaya başladı. Nelsson gidip Nino gelse de Galatasaray, herhangi bir sıkıntı yaşamayacaktır. Hazır bir oyuncu olarak gelme olasılığı yüksek. Tabii ki bu Nelsson'un transferine bağlı."

-MATA VE MERTENS KARARI-

"Galatasaray yönetimi bir karar verdi ve Mata ile Mertens'in opsiyonunu kullanılacak. Galatasaray, iki oyuncu için de 1 yıllık opsiyonu kullanma isteğini ortaya koydu."

-FRANSA'DA CENGİZ ÜNDER VE DEMBELE GÖRÜŞMESİ-

"Rashica için Norwich'in olumsuz cevabıyla karşılaşıldı. Galatasaray, orayı kapatacak bir oyuncu arayışı içierisine girdi. 3 yerli oyuncu gündeme geldi. Cengiz Ünder ve Halil Akbunar'ın yanı sıra Kaan Ayhan da listede. Erden Timur, Fransa'ya Cengiz Ünder için gidecek ve bir oyuncuyla daha masaya oturmasını bekliyoruz. Seferovic ile devre arasında ayrılık söz konusu olacak. Gomis ve Icardi'nin gelecek sezon olma ihtimali düşük. Bu nedenle Lyon'dan Dembele ile ilgili görüşmeler gerçekleşecek. Galatasaray, kış transfer dönemini böyle geçirecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2022, 17:31
YORUM EKLE