Icardi, Bayern Münih maçında oynayabilecek mi? İlk bilgiler geldi!

Galatasaray'ın Beşiktaş ile oynadığı derbi mücadelesinde Mauro Icardi sakatlık yaşamıştı.

Icardi, Bayern Münih maçında oynayabilecek mi? İlk bilgiler geldi!

Galatasaray, Mauro Icardi'nin sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda hasar ve kanama tespit edildiğini açıkladı.

ICARDI'NİN SAKATLIĞI KEYİF KAÇIRDI

Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü Bayern Münih ile oynanacak olan karşılaşma öncesinde Icardi'nin sakatlığı keyifleri kaçırdı.

OYNAMA İHTİMALİ VAR MI?

Galatasaray muhabirleri, Icardi'nin Bayern Münih maçında oynama ihtimali ile ilgili ilk gelen bilgiyi aktardı.

"İĞNEYLE OYNAMA İHTİMALİ VAR"

Emre Kaplan: "Mauro Icardi’nin Bayern Münih maçında iğneyle oynama ihtimali var."

Yakup Çınar: "Icardi'nin durumunu 2-3 uzmana sordum. Çok ciddi bir sakatlık değil. Ancak ağrılar oyun kalitesini mutlaka etkiler. Icardi ağrı eşiği çok yüksek bir oyuncu. İğneyle de olsa bu maça çıkmak isteyecektir. Maç günü son durumu netlik kazanır."

Kutlu Akpınar: "Icardi konusunda aceleci konuşmak hata olur. Ağrısı olmasına rağmen takımı yalnız bırakmamak için oynadığı maçlar var. Durumu maç günü netleşir."

Kaya Temel: "Mauro Icardi'nin sakatlığıyla ilgili doktorlardan aldığım bilgi; 2-3 gün içerisinde toparlayabilir. Çok ciddi bir sakatlık olduğu düşünülmüyor. Icardi zorlarsa Bayern Münih maçında oynar."

Burhan Can Terzi: "Icardi'nin sakatlığıyla ilgili sakatlık uzmanı Aytekin Yılmaz ile konuştum. Yılmaz, 'Normalde bu sakatlık 2-3 hafta civarı sürer. Ama Icardi'ninki darbeye bağlı gerçekleşti. Kendi vücut ağırlığıyla ilgili değil. Dolayısıyla kısa sürer' dedi."

Nevzat Dindar: "Mauro Icardi’de iyi haber herhangi bir yırtık, kırık vs olmaması. kötü haber ise çok ağrısının bulunması.. Bayern Münih maçı için durumu belirsiz."

Cumhur Önder Arslan: "Icardi'nin durumu bugün, yarın ve salı takip edilecek. Sağlık heyeti ve teknik heyet, Icardi'nin sonraki maçlarda durumunu olumsuz etkileyebilecek en ufak bir şey için riske girmeyecek. Icardi için "Bayern Münih maçında oynar veya oynayamaz" demek için henüz erken." ifadelerini kullandı.

ŞAKA GİBİ KARAR

Mauro Icardi, Ghezzal'ın ceza sahası içerisinde Icardi'nin topuğuna vurduğu pozisyonda sakatlık yaşadı.

Maçın hakemi Halil Umut Meler, penaltı vermezken Icardi'nin faul yaptığını belirtti. VAR incelemesi sonrasında da kararın değişmemesine tepki gösterilmişti.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2023, 02:58
YORUM EKLE