İlker Yağcıoğlu: "Böyle giderse Galatasaray'da formasını kaybedebilir"

Galatasaray, İstanbulspor'u 1-0 mağlup ederek sürprize şans vermedi.

İlker Yağcıoğlu: "Böyle giderse Galatasaray'da formasını kaybedebilir"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, İstanbulspor - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI VE ONA RAĞMEN BÖYLE OYNADILAR"

"Öyle bir maç oynandı ki 'İstanbulspor bu maçı nasıl bitirecek?' dedik. Tamamen kendi birinci bölgesinde oyunu bekleyen bir oyun oynadılar. Rakipte Icardi var ve ona rağmen öyle oynadılar."

"SADECE KOŞMAYA ÇIKMIŞLAR"

"31. dakika oynanırken İstanbulspor'un isabetli pas sayısı 28'di. Dakikada 1 bile değil. Sen sahaya sadece koşmaya çıkmışsın. İkinci yarıda kontra falan yakaladılar ama genel olarak durum böyleydi. Galatasaray'da işin savunma tarafındaki oyuncuları nasıl değerlendiririz bilmiyorum, oyuncu performansıyla ilgili savunmacıların değerlendirmesi yanıltıcı olabilir."

"KEREM, ETKİSİZ MAÇLARINDAN BİRİNİ OYNADI"

"Kerem Aktürkoğlu biraz geç kaldı oyundan çıkmak için. Etkisiz maçlarından birini oynadı. Asistini yaptı belki ama pas ve şut tercihlerinde onun adına yanlışlar fazlaydı. Daha iyi tercihler yaptığı maçları izledik"

"BÖYLE GİDERSE FORMAYI KAYBEDEBİLİR"

"Mertens 60 dakika oynamaya alıştı gibi görünüyor. İyi de oynadı, hakkını teslim etmemiz lazım. Kerem Aktürkoğlu böyle giderse formayı kaybedebilir. Bir de Kaan Ayhan ile Davinson Sanchez ikilisini de izleyebiliriz gibi bana geliyor."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2023, 02:25
YORUM EKLE