İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da benim gibi yapsın, ben de 7 sene sağ bek oynadım"

Galatasaray, Kopenhag maçı öncesi Adana Demirspor karşısında 3-1'lik galibiyet elde etti.

İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da benim gibi yapsın, ben de 7 sene sağ bek oynadım"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"KEREM'İN YERİ ORASI"

"Kerem Aktürkoğlu, bugün solda oynadı. 1 gol ve 1 asistle geceye damga vurdu. Her zaman söylüyoruz, onun yeri orası. Ama ne olursa olsun Zaha diye de bir gerçek var. Zaha'yı kesemediği için Mertens'i kesiyor. Kerem'i oynatması lazım çünkü Kerem EURO2024'te de böyle devam ederse çok başka bir yere gider. Mauro Icardi'den sonra en çok gole katkı veren oyuncu. Bir de bizim oyuncumuz olduğu için o oynasın isterim. Okan Buruk'un tatlı sorunları bunlar. Mertens'ten de vazgeçemediği için değiştire değiştire oyanayacak. Alternatifli kadronun sıkıntısı kadar avantajı da var. Bu durumda küskünlükler çok kalmaz. Ligde iyi kapanan takımlara karşı Mertens olmazsa olmaz.

"BU MAÇ 6-1 BİTEBİLİRDİ"

"Galatasaray, İlk yarı müthiş bir oyun çıkardı. İkinci yarı da çok fazla pozisyon buldu. Seyircinin bile kafası Kopenhag'tadır. Galatasaray bu maçı 6-1 de bitirebilirdi."

"ÖNEMLİ VE RAHAT BİR GALİBİYET"

"Kafalar Kopenhag'ta. Çok kolay bir şey değil. Öyle bir maç ki 4. olma ihtimali de var. Çok kritik bir maç öncesi Galatasaray, çok önemli ve rahat bir galibiyet aldı."

"BEN DE 7 SENE SAĞ BEK OYNADIM"

"Barış Alper Yılmaz, benim gibi yapsın. Ben de 7 sene sağ bek oynadım. Gayet başarılı oynadı. Zorunluluktan falan değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2023, 13:17
YORUM EKLE