Ioan Becali: "Galatasaray'a 3.5 milyon Euro'yu tek seferde ödemeyi teklif ettiler, umarım hepimizin istediği yere gelir"

Galatasaray'ın Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan'ın menajeri Ioan Becali, oyuncunun durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ioan Becali: "Galatasaray'a 3.5 milyon Euro'yu tek seferde ödemeyi teklif ettiler, umarım hepimizin istediği yere gelir"

Olimpiu Moruțan, Pisa'da çok iyi bir performans sergiliyor. İtalyan kulübü Rumen oyuncuyu Galatasaray'dan kalıcı olarak transfer etmek için her türlü çabayı gösteriyor.

5,5 MİLYON EURO'LUK OPSİYON

Orta saha oyuncusunun sözleşmesinde 5,5 milyon Euro'luk opsiyon maddesi var. Bu madde yalnızca belirli koşullar altında etkinleştirilebilir. Pisa yükselirse veya Moruțan belirli sayıda maç ve oynanama süresini aşarsa…

Menajeri Ioan Becali, Pisa'nın transfer için şimdiden 3.5 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğunu açıkladı.

''GALATASARAY'IN ŞU AN PARASI YOK''

"Pisa opsiyonu şimdi kullanmak istiyor. Sezon sonunda 5.5 milyon Euro ödemek zorunda kalabilirler. Galatasaray'a 3.5 milyon Euro'yu tek seferde ödemeyi teklif ettiler. Galatasaray'ın şu an parası olmasa da yeterli bir teklif değil. Ama göreceğiz."

''MORUTAN, İTALYA'DA KALACAK''

"Moruțan, İtalya'da kalacak. Pisa'da mı bilmiyorum. Pisa'nın opsiyonu var, eğer onu satmayacaklarsa para farkı yaratacaklar. Aklı başında olan bir çocuk. İşini yaptığını görüyorum. Takımın önemli bir üyesi oldu ve umarım hepimizin istediği yere gelir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2023, 12:39
YORUM EKLE