Juan Mata: "Çok güzel bir gelecek bekliyor, Ronaldo ile şahsi olarak çok iyi bir ilişkim var"

Kulüpler Birliği Vakfının LaLiga iş birliğiyle düzenlediği Dostluk Turnuvası'nda Galatasaray, Nef Stadı'nda oynanan mücadelede İspanya'nın Rayo Vallecano takımına 1-0 yenildi.

Juan Mata: "Çok güzel bir gelecek bekliyor, Ronaldo ile şahsi olarak çok iyi bir ilişkim var"

Galatasaray'da Juan Mata, Rayo Vallecano'ya 1-0 kaybedilen hazırlık maçının ardından görüşlerini aktardı.

"HOCASINI İYİ TANIYORUM"

İspanyol yıldız, "Böyle bir ara verilince ilk maçta mücadelenin biraz daha düşük olması normal bir şey. Zaten iyi bir takım Vallecano, hocasını da iyi tanıyorum. İyi bir hoca. Kendimizi iyi hazırlayacağız ve bir sonraki maçımıza bakacağız" dedi.

"EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ"

Mata, sözlerine, "7-0'lık güzel bir maçla araya girdik. Bundan sonra Dünya Kupası'na gidenlerin dönmesine bakacağız. İyi bir şekilde hazırlanmamız lazım. Sakatlık olmaması ve genç futbolcuların oynaması da iyi. En iyi şekilde hazırlanacağız." ifadeleriyle devam etti.

-ÇOK GÜZEL BİR GELECEK ONLARI BEKLİYOR-

Juan Mata, son olarak genç futbolcuların oynaması ile ilgili olarak, "Genç oyunculara şans verilmesi çok güzel bir şey. Bugün de maça çıktılar. Umarım çok güzel bir gelecek onları bekliyor." ifadelerini kullandı.

Juan Mata, basın toplantısında yaptığı açıklamalarda ise şunları söyledi:

Portekizli futbolcu Sergio Oliveira’nın yokluğunda onun o bölgede oynamasının söz konusu olduğunun hatırlatılması deneyimli futbolcu, “Milli takımda oynadığım bir pozisyon. Kariyerimin çoğunluğunda kanatlarda ve ofansif orta daha oynadığımdan dolayı orada rahat oynayabilirim. Hocanın nasıl bir yapı istediğiyle alakalı bir şey" 

Spor Toto Süper Lig’deki şampiyon yarışında kimi rakip gördüğüyle ilgili sorulan soruya 34 yaşındaki futbolcu, "Şu anda gördüğümüz rakip Fenerbahçe. Şu anda lider oldukları ve bizden iki puan farkları oldukları için. Biz araya girmeden önce çok iyi sonuçlar aldık. Ondan öncesinde de çok iyi sonuçlar alıyorduk. Bizim gibi başka takımlar da lig şampiyonluğu için mücadele edeceklerdir. O yüzden bu arayı iyi bir şekilde kullanmamamız lazım. Dünya Kupası’ndan gelecek oyuncularla birlikte güzel bir çalışma yapmamız ve iyi bir ritim yakalamamız lazım. Attığım golden ve yaptığım asist memnum. Burada daha maç ritmi yakalamamız daha fazla oynamamız gerekiyor. Bu şekilde kendimizi geliştireceğiz"

"İspanya’dan çok memnunum"

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda İspanya’dan memnun olduğunu ifade eden Juan Mata, "Son maçı kaybetseler de çok iyi iş çıkardılar. Benim de tuttuğum ve kazanması istediğim, çok hak eden de bir takım. Bir çoğu takım arkadaşlarım. Sürpriz de bir Dünya Kupası geçiyor. Sonuçlarla ilgili olarak birçok insan da şaşırmış durumdadır. Onun dışında İngiltere, Arjantin ve Brezilya var. Fransa da mücadele edecektir. Umarım İspanya kazanacaktır" açıklamasında bulundu.

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun, Manchester United’dan ayrılması sürecinin sorulması üzerine İspanyol futbolcu, "Ronaldo ile şahsi olarak çok iyi bir ilişkim var. Birlikte paylaştığımız zaman için çok müteşekkirim. Hem kulübe hem de Ronaldo’ya gerçekten başarılar diliyorum. Ronaldo’ya şahsi olarak ilişkimden dolayı başarılı olmasını diliyorum. Manchester United’da sevilen bir insandı. Onlar da yaptığı işler için müteşekkirdir diye düşünüyorum" dedi. 

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, 22:58
YORUM EKLE