Kaya Çilingiroğlu: "Yaptıkları net değil, Galatasaray'ın eline koz verdiler"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali, büyük bir belirsizlik içerisinde bekleniyor.

Kaya Çilingiroğlu: "Yaptıkları net değil, Galatasaray'ın eline koz verdiler"

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray ve Süper Kupa Finali ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK TIKANDI"

"Kasımpaşa ve Hatayspor maçlarında Okan Buruk tıkandı. Artık rakipler, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı çözmeye başladı. Yedek kulübeleri güçlü olmasa çok fazla fark yaratamazlardı."

"GALATASARAY'IN ELİNE KOZ VERDİNİZ"

"Ali Koç'un çekilme kararı alması durumunda tarihe geçeceğini belirttim ama olmadı. Süper Kupa'yı protesto etmeleri bile net değil. Buradan Galatasaray'ın eline koz verdiniz. Söylemleriniz ve eylemleriniz bir tutmadı. Bir de Süper Kupa'yı pisi pisine ezeli rakibine verirsen iyice moral olarak düşebilirsin."

"HER SONUÇ ÇIKABİLİR"

"Fenerbahçe'nin sakatları, eksikleri var ama tek maçın günahı olmaz. Her sonuç çıkabilir. Galatasaray da haklı olarak ne plan yapıldıysa ona göre hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin muhattabı TFF'dir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024, 22:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Galip Akgul
Galip Akgul - 3 hafta Önce

Galatasaraymi bu duruma getirdi bu.kupanin maci gecense oynanmasi gerekir haberin var.Herhalde ali koc kaca kaca kacacak yeri kalmadi acikca oynmaktan korkuyorum desin kivirmasin.memlekette federasyon.yok,parasi cok diye bi federasuona.meydan okuyamaz ver 10 yil musabakalsrdan ken,eksi 30 puan hakli basina gelsin