Kaya Temel: "Gün içerisinde sürekli telefonla görüşmüş, Galatasaray'dan gidebilir"

Galatasaray'da iç ve dış transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Kaya Temel: "Gün içerisinde sürekli telefonla görüşmüş, Galatasaray'dan gidebilir"

Galatasaray muhabiri Kaya Temel, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Temel'in açıklamaları şu şekilde:

"SACHA BOEY, AĞRISI OLMASINA RAĞMEN OYNAMAK İSTEDİ"

"Sacha Boey, Molde maçından bir gün önceki taktik antrenmanında ayağından bir sakatlık yaşadı. O yüzden son taktik antrenmanında ayağı sarılıydı. Boey, ayağından ağrı hissettiğini teknik ekibe söyledi ama oynamak istediğini de iletti. 'Benim ağrım var ama dinlenmek istemiyorum. Her ne olursa olsun bu maça çıkacağım' dedi. Sacha Boey, ağrılarına rağmen Molde maçına çıktı. Bence yine de iyi performans sergiledi." 

"KEREM, HER SEZON BAŞI KÖTÜ BAŞLIYOR"

"Kerem Aktürkoğlu, oyundan çıktıktan sonra direkt soyunma odasına gitti. Maçın heyecanı ve atmosferine kapıldığını söyleyebiliriz. Kerem, her sezon başı kötü başlayıp sonradan açılıyor."

"OLIVEIRA, SÜREKLİ TELEFONLA GÖRÜŞMÜŞ"

"Sergio Oliveira, Molde maçı öncesi son antrenmanda telefonda görüşme yapıyordu  ve gün içerisinde sürekli telefonla görüşmüş. En son Zaniolo'da böyle bir durum olmuştu. Oliveira, bir arayış içerisinde. Suudi Arabistan ve İtalya'dan ilig var. İstediği seviyede teklif alırsa gidebilir. Galatasaray da zaten o bölgeye oyuncuyu arıyor. Oliveira, sezon başında da 'Transfer yapılırsa ben kalmam' mesajını vermişti."

"MERTENS İÇİN 8 MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER"

"Mertens için Suudi Arabistan'dan Galatasaray'a 8 milyon Euro'luk bonservis teklifi geldiğini biliyorum. Mertens de yolcular arasında yer alıyor."

"8 NUMARA İÇİN EN BÜYÜK ADAY PARTEY"

"8 numara transferi için en büyük aday Thomas Partey. Galatasaray, Arsenal'e 10 milyon Euro teklif etmişti. Görüşmeler hala devam ediyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2023, 13:32
YORUM EKLE