Kerem Aktürkoğlu'nu ıslıklayanları açıkladı! "Galatasaray'ın 72 bin TL'sini çalıyorlar, saplantıları var"

Galatasaray'ın Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ettiği maçta Kerem Aktürkoğlu'nun oyundan çıkarken bazı taraftarlar tarafından ıslıklanmasına tepkiler geliyor.

Kerem Aktürkoğlu'nu ıslıklayanları açıkladı! "Galatasaray'ın 72 bin TL'sini çalıyorlar, saplantıları var"

Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Kerem Aktürkoğlu'na gösterilen tepkiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"HEPİNİZİN PLAKASINI ÇIKARACAĞIM"

"Kerem Aktürkoğlu konusunda çok net konuşuyorum. Bizim özellikle bir tribünümüz var. O tribünde beleşçiler vardır. Normalde yıllık 80 bin TL verecekleri yere 8 bin TL veriyorlar. Galatasaray'ın 72 bin TL'sini de çalıyorsunuz. Belli bir grubun mensupları. Şimdilik detaya girmiyorum. Devam ederseniz eğer hepinizin plakasını çıkaracağım."

"İDEOLOJİK SAPLANTIDAN DOALYI SEVMİYORLAR"

"Ben Kerem'i çok eleştiren bir adamım ve beni de sevmez ama siz kasti yapıyorsunuz. Belli bir tribün ki onları şimdi söylemiyorum. Bunlar Kerem'i sevmiyorlar. İdeolojik saplantıdan dolayı sevmiyorlar. Sizin eleştiriniz, benim eleştirim gibi değil. Bedavaya kulübe üye oldukları gibi bedavaya da maç izliyorsunuz. Kerem Aktürkoğlu'na haksızlık ediyorsunuz." 

"ARTIK BEN DE ÇILDIRIM"

"Kerem Aktürkoğlu'na görüşünden dolayı saplantı duyuyorsunuz. Yakışmıyor, bunu ilk kez söylüyorum. Artık ben de çıldırdım. Topu ayağına aldığında hemen ıslıklıyorlar. Kerem, canını dişine takıyor. Bu düşmanlık ne? Bunu kabul etmiyorum, uyarı ateşimi atıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2024, 18:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 3 ay Önce

Bunlar ne yaptıklarını bilmeyen kişiler. Kerem, sahanının ortasında ellerini kaldırıp dua ediyor diye tepki veriyorlar demekki. Bir ara da, gol attıktan sonra secdeye varan oyuncular içinde benzeri tepkiler olmuştu. Bütün, bunlara tepki verilmesini sabebi shov olarak görülmesidir. Bence, sahaya çıkmadan önce duasını soyunma odasında yaparsa tepki görmekten kurtulur.

Cemal can
Cemal can - 3 ay Önce

Keremi yuh yuh alayanlar yobazdır
Kerem hacı olduğu için sevmiyorlar
Allah önünü açık yolun açık olsun kardeşim