Ümit Karan: "Galatasaray benim hayatım ama çok kırıldım ve üzüldüm, bu olmaz"

Galatasaray, Rams Park'ta Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ederek ligdeki yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı.

Ümit Karan: "Galatasaray benim hayatım ama çok kırıldım ve üzüldüm, bu olmaz"

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"NEREDEYSE TRİBÜNDEN BİLE SANTRFOR SOKACAKTI"

"Okan hoca, maçı kazanmak için neredeyse tribünden bile bir santrfor sokacaktı. Neredeyse oyunda stoper bırakmadı, karşılığını aldı. Hak edilmiş bir galibiyet. Okan hocanın hamleleri çok önemli."

"ESKİ TORREIRA GİBİYDİ"

"Bana göre maçın oyuncusu Torreira. Her yerdeydi. Eski Torreira gibiydi. Her topu aldı ve hücuma başlatan oyuncu oldu. Muazzam bir performans gsöterdi."

"BARIŞ ALPER'İ TEBRİK EDİYORUM"

"Barış Alper Yılmaz çok formda. Muazzam işler yapıyor, tebirk ediyorum. Avrupa Şampiyonası'nda milli takımımız için de çok önemli olacak."

Ümit Karan, sarı kırmızılı eski oyuncu Cassio Lincoln'e maç öncesi plaket verilmesiyle ilgili ise şunları söyledi.

"BEN ÇOK KIRILDIM VE ÜZÜLDÜM"

"Galatasaray'da oynarken birçok zaman maaş almadığım zamanlar oldu. Ayrılırken hiç kimseye kızgın gitmedim. Bu olmaz yani. Galatasaray benim hayatım. Konuşamıyorum yani... Ben çok kırıldım. Galatasaray'ı çok seviyorum. Ben biletimi kendim alıyorum. Teşekkür mektubu bile almadım. Çok da üzüldüm. Ben Galatasaray'ı çok seviyorum. Gol sayısı olarak ilk 3-4'teyim Galatasaray'da, bir teşekkür yazısı, plaket hak ettiğimi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2024, 13:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

Yerden göğe kadar haklıdır Ümit, Lincoln'ün tam 10 katını vermiştir GS'a.. Bu Lincoln tam bir para sülüğü, serseri ve şımarık futbolcuydu ve takımdan milyon dolarları aldı zerre kadar karşılığını bile vermedi.. Ne plaketi veriyorsunuz ona? GS'ı dolandıran bütün futbolculara da plaket verin o zaman..

Mehmet güneş
Mehmet güneş - 3 ay Önce

evet, ayrımcılık olmasın ama öz evladımız kesinlikle çokk güzel bir ödülede layık, tabiki linkoln ümit karanın verdiği emeğe vermemiştir

Sercan Er
Sercan Er - 3 ay Önce

Milyonlarca euro kazandın Gs'den, ünlendin ve Gs sayesinde hala Tv'lerde oturduğun yerden para kazanıyorsun, daha GS'ye teşekkür et