Kutlu Akpınar: "Galatasaray ilk olarak 3 hafta önce görüştü, çok önemli bir transfer"

Galatasaray'da transferde Sergio Ramos ve Anderson Talisca gündemi yaşanıyor.

Kutlu Akpınar: "Galatasaray ilk olarak 3 hafta önce görüştü, çok önemli bir transfer"

Galatasaray muhabiri Kutlu Akpınar, Tivibu Spor yayınında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Akpınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"İLK OLARAK 3 HAFTA ÖNCE GÖRÜŞÜLDÜ"

"Galatasaray, Sergio Ramos için ilk olarak 3 hafta önce menajeri olan abisiyle bir temas kurdu. Suudi Arabistan'dan istediği teklifi alamadı ama Avrupa'dan hala bir ilgi var. Ramos için kriter, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Bu çok önemli. Molde maçı belirleyici noktaydı."

"RAMOS, 2 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYOR" 

"Ramos'un istekleri ilk başta 12 milyon Euro'nun üstündeydi. Galatasaray, daha düşük bir rakama 1+1 yıllık sözleşme imzalamak istiyor. Sergio Ramos ise 2 yıllık sözleşme ve daha yüksek bedel istiyor."

"ÇOK ÖNEMLİ BİR TRANSFER"

"Galatasaray'ın aklındaki bütçe, yıllık 5 milyon Euro'nun biraz daha altında ve sponsor desteğiyle beraber oyuncuya imza attırmak. Çok önemli bir transfer. Molde maçı sonrası net adım atılır. Galatasaray'ın istediği rakamlara da yavaş yavaş düşmeye başladılar."

"TALISCA, GALATASARAY YÖNETİMİNİN NET OLARAK İSTEDİĞİ OYUNCULARDAN BİRİ"

"Galatasaray'ın Talisca düşüncesi aylardır var ama bu fırsat transferi olarak değerlendiriliyor. Çünkü 10 numara şu anda acil ihtiyaç bölgesi değil. Oyuncunun durumu soruldu. Ayrılması durumunda Galatasaray'da forma giymek isteyip istemeyeceği öürenildi. Galatasaray, Talisca konusunda istekli. Kazandığı ücret çok yüksek ama Galatasaray yönetiminin net olarak istediği oyunculardan biri." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2023, 22:10
YORUM EKLE