Levent Tüzemen: "Dedikoduları boş çıkarmadı ve Galatasaray'a yine yaptı yapacağını"

Galatasaray, Süper Lig'de yenilmezlik serisi sona erdi ve sarı kırmızılılar, ilk mağlubiyetini Hatayspor karşısında aldı.

Levent Tüzemen: "Dedikoduları boş çıkarmadı ve Galatasaray'a yine yaptı yapacağını"

Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN HOCA İNAT EDİYOR"

Çok beğendiğim bir atasözünü hatırlatayım, "Azim ile inat arasındaki fark, akıldan başka bir şey değildir. Akılla direnme azim, akılsız direnme inattır." G.Saray da kaybetti. Okan Hoca inşallah hatalarından ders çıkarır ve inatlarından arınır. Okan Buruk formsuz dönem yaşıyor ve akıl tutulması içinde kadro seçimlerinde bazı oyuncuları oynatma konusunda inat ediyor. Örnekler vereyim:

"KAZIMCAN'I OYNATMAK İTİHAR DEMEK"

1- Kazımcan Karataş'ı ısrarla sol bek oynatmak intihar demek. Hatayspor iki golünü Kazım'ın bölgesinden yaptığı ataklarla buldu. Kazım çabuk değil, fizik gücü yok, pozisyon bilgisi ve rakip takibi oldukça zayıf.

"ZAHA VE ZIYECH'E UZUN SÜRE TANIMAK DİEĞERLERİNE HAKSIZLIK"

2- 'En iyi antrenman maçtır' sözüyle Zaha ve Ziyech'e fizik güçleri yetmemesine rağmen uzun süre tanımak diğerlerine haksızlık. Gövdeli kartvizitlerine rağmen Zaha, "Al gülüm ver gülüm" oynuyor. Ağır ağır takılan Ziyech ise sadece orta ve araya pas atarak idare ediyor.

"BİR GÜN DE KAAN AYHAN SOL BEKTE GÖREV YAPMALI"

3- Kazım çıkıyor, Kaan Ayhan savunmada Davinson Sanchez'in partneri oluyor, sol beke, "Oynamak istemiyorum" diyen Abdülkerim geçiyor. Okan Hoca sol tarafı ıslah edemediği için klasik hamleler yapıyor. Bir gün de sağ bek oynayabilen Kaan Ayhan sol bekte görev yapmalı.

"KEREM'DEN BAŞKA POZSİYONA GİREN VAR MI?"

4- Hatay maçında inanılmaz goller kaçıran Kerem Aktürkoğlu'nu eleştirelim. Ancak Kerem'den başka pozisyona giren var mı? Zaha'yı çıkarmıyorsun, Kerem'i sola orijinal yerine çekmiyorsun. Skor 1-1 iken savunmayı eksik bırakıp Hatay'ın paldır küldür üzerine gitmemeyi düşünmüyorsun, topu rakibe bırakıp hızlı hücum çıkmayı akıl edemiyorsun.

"EMRE MALOK, DEDİKODULARI BOŞ ÇIKARMADI"

Not: VAR'daki Emre Malok, dedikoduları boş çıkarmadı ve yine yaptı yapacağını. Son dakikada Massanga'nın Icardi'nin ayağına basmasını hakeme inceletmediği gibi Galatasaray'ın penaltısını göz göre göre yedi.

Kaynak: Levent Tüzemen / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2023, 22:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Önder
Önder - 6 ay Önce

Kaanı sol bekte oynatsa Okan hoca ve kötü oynasa ilk eleştirecek yerden yere vuracak kişi Levent tüzemen Kaanı sol bekte oynatmak intihar der yine gördüğüm en boş işe yaramaz yorumcu. (Kendi tabiri ile beş para etmez)

GS li
GS li - 6 ay Önce

Tuzemene aynen katılıyorum.Sol bekte Deobua hepsinden daha iyiydi kapris uğruna bir yılı anlamsız transferlerle kaybettiler malı yük ise cabası.

S.horuz
S.horuz - 6 ay Önce

Avrupa takımlarına bir bak 4.2.3.1 kaç büyük oynatıyor galatasaray mencesther maçından sonra taktiği iyice bozdu

...
... - 6 ay Önce

Kazımcan Zaha Ziyec konusunda adam haklı biraz futbolu bilen zaten hataları görür. Ziyec zaha bayern maçında da yoktu. Ziyec zaten geri dönmüyor sürekli top kaybı. Zaha bir var bir yok. Kazımcan tecrübesiz. Ama okan hoca takımın ahengini çok güzel bozuyor. Maçı okuyamamak oyuncuları kullanamamak bu olsa gerek. Icardı durunca takımın oyun kurgusu ne kadar sıkıntılı görmüş olması lazım. Umarim bundan sonraki maçlarda hakendenleri hakettiği şekilde oynatır.

Ömer Genç
Ömer Genç - 6 ay Önce

Kalemşörler Kuntz kazımcanı neden oynatmıyor diye eleştiri yağmuru yapıyordu...Kerem ya kanatta oynar ya kenarda oturur... Dünyanın tek akıllısı bizim hoca...Barış Savruk ve pozisyon bilgisi sıfır... Dervişoğlu na o kadar şans verseydi bu gün farklı konuşurduk...

Adem toprak
Adem toprak - 6 ay Önce

Sen hep GS ye yapılanları goruyon fb yapilanlara ne dicen üstat

Şahin
Şahin - 6 ay Önce

Zaha ve Ziyech konusunda haklı, onlara Tete'yide eklemek lazım, Kerem konusunda katılmıyorum. Keremin tek becerisi hızlı olması, top kontrolü sıfır(Spiker her maç en az on defa Kerem topu kontrol edemedi diyor, pas ayar ve şiddet çok kötü, şut desen hiç yok, ya çok zayıf yada dağlara taşlara vuruyor. Çok pozisyona girmesi takımın yaptığı atakların, top ona gelince sonlanması anlamına geldiği için bence ICARDI gibi az Posisyona girip sonuç üretmek çok daha değerli. GS nin en büyük problemi Süper Santraforunun sağdan, soldan ve arkadan doğru dürüst pas alamaması, Adamı besleyeceklerine kaleyi gören vuruyor. Okan hoca buna önlem almayacaksa ICARDIyi niye aldı.