Sinan Engin: "Galatasaray'da oynasa 'Ulan biz ne oyuncu aldık' derler, 4-5 gömlek daha iyi"

Galatasaray'ın Bayern Münih maçında oynadığı futbolun ardından Hatayspor karşısındaki performansı eleştiri aldı.

Sinan Engin: "Galatasaray'da oynasa 'Ulan biz ne oyuncu aldık' derler, 4-5 gömlek daha iyi"

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"BAYERN MÜNİH MAÇINDA AVRUOA TAKIMI GİBİYDİLER"

"Bayern Münih - Galatasaray maçını Almanya'da statta izledim. 'Galatasaray, Avrupa takımı gibi bir takım' dedim. 900 milyon Euro'luk bir takıma karşılık müthiş oynadı. Pozisyonlar verebilir, karşısında Kane, Sane'ler var."

"BOEY'İ BAYERN'E KOY OYNASIN"

"Sacha Boey'i Bayern Münih'in sağ bekine koy, oynasın. Davinson'u koy. Torreira her yerden çıkıyor, herkesin kademesine giriyor, inanılmaz. Abdülkerim Bardakcı, üst düzey 40-50 milyon Euro'luk Avrupalı bir stoper gibi..."

"ICARDI, EKSİK OYNATIYOR"

"Galatasaray, Hatayspor karşısında ise yorgundu ve konsatrasyon eksikliği vardı. Galatasaray, iki tane eksikle oynadı. Hakim Ziyech ve yere göğe koymadığımız Icardi. Icardi, oynamak istediği sürece Okan Buruk oynatmak zorunda. Okan Buruk, Icardi ile bir sürtüşmeye giremez. Bu adam iğneyle oynuyorsa adam sakatsa o zaman konuşup zorlamamak lazım. Adam seni eksik oynatıyor. Futbol illa bir top gelecek, vuracak, gol atacak değil. Pres yapacak, duvar olacak, sağa sola deplase olacak,  kovalayacak... Bunları yapmıyor."

"YUNUS AKGÜN VE YUSUF SARI, ZIYECH'TEN DAHA İYİ"

"Top Ziyech'e geldiğinde de oyun yavaşlıyor. Yunus Akgün ve Adana Demirspor'daki Yusuf Sarı şu anki Ziyech'ten 4-5 gömlek daha iyi. Yusuf Sarı, Galatasaray'da oynasa 'Ulan biz ne oyuncu aldık' derler."

"KEREM, HİÇBİR ŞEY YAPMIYOR"

"Kerem Aktürkoğlu, son haftalarda sustu. Hiçbir şey yapmıyor. Son vuruşları kötü yapıyor, rakibi yıpratamıyor. Herkes bir şeyler bekliyor ama iyi oynamıyor."

"VAR, ORADA ÇAĞIRACAK"

"Icardi'nin ayağına basıldı. Net penaltı. VAR çağıracak orada. Hakem elini kulağına götürdü ama bir çağırma komutu gelmedi."

"LİG DİZAYN EDİLİYOR"

"Hafta hafta hakem kararlarına bakıyorum. Gerçekten ligin hafiften de olsa dizayn edildiğini düşünüyorum. Birilerinin artık bu hakemlere dur demesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2023, 22:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah
Abdullah - 7 ay Önce

Kerem poroblem

Emrah
Emrah - 7 ay Önce

Keremden Griezmann olmasını bekliyoruz gol vuruşu çok büyük sorun çözecekte kendisi profesyonel olan o bunu nasıl yapacağını biliyordur

Kürşat 1071
Kürşat 1071 - 6 ay Önce

Kerem yerinde oynamazsa verimli olamaz,bu pozisyonda oynatarak Kerem'ede zarar veriliyor.